Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Attitude - Balsam natural cu efect detoxifiant - stralucire si volum pentru par fin, 240 ml

Cod: 6452/326
Nou Vânzare
Marcă: Attitude
57,66 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsam natural, certificat, hipoalergenic si testat dermatologic cu extracte de frunze verzi pentru stralucire si volum pentru parul fin.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Attitude - Balsam natural cu efect detoxifiant - stralucire si volum pentru par fin, 240 ml

Balsam natural, certificat, hipoalergenic și testat dermatologic cu extracte de frunze verzi. Aduce părul cu adevărat curat și sănătos - îndepărtează murdăria, toxinele, regenerează, vindecă - fără substanțe chimice.

Întreaga linie de produse Super leaves conține extracte din nasturel și frunze de creson , care sunt cunoscute pentru abilitățile lor de regenerare și bogăția de minerale, vitamine și factori de creștere.

Extractele din semințe de Moringa fac balsamurile Super frunze și mai speciale. Semințele de Moringa conțin o cantitate mare de vitamine, minerale și proteine. Uimitoarea componentă activă a acestor semințe împiedică absorbția poluanților din aer și alte influențe externe nocive. Detoxifică părul și scalpul.

Balsamul este în continuare îmbogățit cu frunze de portocal, proteine din soia și merișoare . Frunzele de portocal sunt cunoscute pentru efectul lor de vindecare, de întărire și hrănire a părului. Soia întărește părul, iar proteina din soia mărește concentrația de proteine conținute în mod natural în păr. Merișoarele cresc volumul părului.

Puteți conta pe acest balsam pentru a fi absolut sigur pentru întreaga familie.
Ambalaj 100% reciclabil.
Absența substanțelor nocive este testată de un laborator independent.
Are certificarea EcoLogo, care confirmă respectarea mediului.
De asemenea, este certificat de EWG („Environmental Working Group”), care îi ajută pe oameni să aleagă numai produse sănătoase, sigure și prietenoase cu natura. Produsele cosmetice Super frunze au primit cel mai mare rating de la această organizație non-profit.
Toate produsele ATTITUDE nu conțin ingrediente de origine animală, netestate pe animale. ATTITUDE este membru al programului PETA („Oameni pentru tratamentul etic al animalelor”), care este cea mai mare organizație non-profit care luptă pentru drepturile animalelor din lume.
Pentru producerea produselor ATTITUDE sunt folosite surse de energie 100% regenerabile.
În produsele ATTITUDE, veți găsi doar ingrediente blânde cu sănătatea noastră („ingrediente fără griji”), fără compromisuri.

Ingrediente

Apă, glicerină vegetală (hidratant), metosulfat de behentrimoniu (balsam de păr), ester al acidului tricpril/gliceril capric (emolient), alcool cetearilic (agent de îngroșare), ester al acidului caprilic (emolient), stearat de gliceril (emulgator), extract de nasturel (creson - activ) ingredient ), extract de nasturel (ingredient activ), benzoat de sodiu (ingredient activ), sorbat de potasiu (ingredient activ), acid citric (agent de ajustare a pH-ului), maltodextrină (liant), extract de semințe de moringa (agent activ anti-poluare), soia hidrolizată proteine (balsam), extract de fructe de merișor (ingredient activ), decanal (din fructe - ingredient activ), pentadecalactonă (din fructe - ingredient activ), cetonă de zmeură (balsam).

Volum

240 ml

Parametri suplimentari

Categorie: Produse cosmetice naturale (antiestrogenice)
Volum: 270 ml
Țara de origine: Kanada
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: