Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Omega 3, ulei de ficat de cod, lămâie, 240 ml Sursă pură și de calitate excepțională de Omega 3 din Islanda, 920 mg DHA, 690 mg EPA, vitamina A, D, E, ulei de ficat de cod.

Cod: 38508
Bestseller
Marcă: BrainMax
90,27 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ulei de pește premium din ficatei de cod sălbatic care sunt prins în mod durabil și procesat ușor în Islanda . Calitatea uleiului este garantată de apele islandeze pure , iar protecția sa naturală împotriva deteriorării prin oxidare îl face una dintre cele mai bune alegeri pentru reumplerea celulelor cu acizii grași omega 3 DHA și EPA . Cu acest ulei, puteți îmbunătăți sau menține în mod fiabil raportul optim de omega 3:6 și puteți sprijini sănătatea creierului și a sistemului cardiovascular . Uleiul de ficat de cod contine vitaminele naturale A si D , motiv pentru care este potrivit pentru copii , adulti si batrani . Vitamina A susține absorbția vitaminei D. Uleiul conține și vitamina E pentru a proteja împotriva stresului oxidativ.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Cea mai bună sursă de OMEGA 3

Uleiul de ficat de cod este una dintre cele mai bune surse de acizi grași OMEGA 3 DHA și EPA , deoarece acești acizi grași nu foarte stabili protejează în mod natural împotriva oxidării de către vitamina A. Vitamina A contribuie la sustinerea vederii , a pielii si a imunitatii . Uleiul de ficat de cod este, de asemenea, o sursă naturală de vitamina D , care susține imunitatea și sănătatea oaselor și a dinților . Nu în ultimul rând, uleiul conține și vitamina E pentru protecție împotriva stresului oxidativ .

imagine

Ulei pur de pește sălbatic în Islanda

Uleiul este extras ușor din ficatei de cod proaspăt care au fost pescuiți în mod durabil în apele curate ale Islandei. Cheia uleiului de ficat de cod de înaltă calitate pe care corpul nostru îl poate folosi este prospețimea, motiv pentru care totul, de la pescuit până la procesare, are loc în Islanda. Testele moleculare pentru toxine și puritatea generală sunt apoi efectuate ca garanție a calității.

BrainMax Omega 3 - BrainMarket

De ce este important să se suplimenteze cu ulei de ficat de cod BrainMax OMEGA 3

Uleiul de ficat de cod conține 920 mg de acid docosahexaenoic (DHA) și 690 mg de acid eicosapentaenoic (EPA) într-o singură doză. În plus, conține 20 ug sau 800 UI de vitamina D, 460 μg de vitamina A și 9,2 mg de vitamina E. Aportul suficient de DHA este crucial pentru dezvoltarea creierului și a vederii la copii, dar este la fel de important pentru funcționarea normală a creierului în adultii. Datorită eliminării proteinelor, uleiul de pește din ficat de cod poate fi folosit și de persoanele cu alergie la pește.

 • DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului.
 • DHA contribuie la menținerea vederii normale.
 • DHA contribuie la dezvoltarea vederii normale și a creierului la sugarii cu vârsta de până la 12 luni.
 • DHA contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a ochilor fătului în corpul mamei și al sugarilor.
 • DHA și EPA contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale.
 • DHA și EPA contribuie la menținerea nivelurilor normale de trigliceride din sânge.
 • EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii.
 • Vitamina A contribuie la sustinerea pielii, a vederii si a imunitatii.
 • Vitamina D contribuie la susținerea oaselor, a dinților și a imunității.
 • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Cu ce poate ajuta uleiul Omega 3 - BrainMax

Pentru cine este potrivit BrainMax Omega 3 Cod Liver Oil?

Omega 3 este un nutrient esențial pentru sănătatea creierului și, prin urmare, este important mai ales pentru copii, dar și pentru adulți. Este un nutrient atât de important încât nu există individ care să nu aibă nevoie de acizii grași DHA și EPA.

 • Copii sub cinci ani: 1 lingurita pe zi.
 • Copii peste 5 ani: 1 lingura pe zi.
 • Adult: 1 lingura pe zi.
imagine

Este vorba despre raportul dintre aportul de OMEGA 3 și OMEGA 6

Pentru ca membranele noastre celulare să poată funcționa corect. Aceasta înseamnă lăsarea nutrienților să intre și a deșeurilor, apoi membranele lor trebuie să fie permeabile. Prin urmare, raportul celular al omega 3 și 6 ar trebui să fie de preferință sub nivelul de 1:5, în mod optim 1:3, dar standardul european este la nivelul de 1:15. Uleiul de pește a intrat în atenția oamenilor de știință datorită eschimosilor, care aveau în alimentație o cantitate mare de acizi grași EPA și DHA și, în același timp, nu sufereau de niciuna dintre bolile obișnuite ale civilizației precum accidentul vascular cerebral, atacul de cord sau diabet de tip 2. Cu toate acestea, problema de astăzi este aportul excesiv de OMEGA 6 și acest lucru trebuie compensat cu o doză mai mare de omega 3 . Deci, dacă mănânci, de exemplu, un pachet de chipsuri cu 30 g de omega 6, ar trebui să iei cu el 10 g de acizi grași omega 3.

BrainMax Omega 3 - BrainMarket

Adăugați OMEGA 3 în celule!

De aceea am venit pe piață cu uleiul nostru, unde într-o lingură veți găsi conținutul de acizi grași DHA și EPA egal cu 3 până la 8 capsule de gelatină la un preț incomparabil mai mic , dar de înaltă calitate . Uleiul de ficat de cod BrainMax este protejat de oxidare de către vitaminele A și E , ceea ce permite o utilizare mult mai bună de către celulele noastre . Puteți recunoaște uleiul de pește oxidat prin faptul că fie miroase a pește, fie provoacă probleme digestive. Ca o dovada a calitatii, poti incerca un test simplu in care iei 2 linguri din uleiul nostru pe stomacul gol si nu trebuie sa iti faci griji pentru flatulente neplacute sau probleme digestive. Uleiul de o asemenea calitate este benefic pentru organism și puteți adăuga în siguranță DHA și EPA direct în celule cu el.

imagine

Ingrediente

Dimensiunea porției: 10 ml (1 lingură) Cantitate in 1 doza
%RHP*
ulei de ficat de cod
9200 mg ***
Acizi grași omega-3 în total
2160 mg ***
EPA 690 mg ***
DHA 920 mg ***
Vitamina A
60 µg (109 UI)
8%
Vitamina D
20 µg (800 UI)
400%
Vitamina E
4,6 mg 38%

*RHP - valoarea de referință a venitului

*** RHP nu este stabilit

Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile cehe #copac pentruocomandăfinalizată!

Ingrediente:Ulei de ficat de cod, aromă naturală de lămâie, antioxidant, (amestec de tocoferoli), vitamina E (acetat de d-alfa-tocoferil), vitamina A (palmitat de retinil), vitamina D (colecalciferol).

Mod de administrare : 10 ml ulei de ficat de cod zilnic la masa sau imediat dupa masa. 10 ml = 2 lingurițe sau 1 lingură.

Înștiințare:Depozitați la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut al unei diete variate. Urmați un stil de viață sănătos (5 ml) pentru copiii sub 5 ani. Ambalajul conține 24 de doze.

Origine: Islanda

Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare:Păstrați uleiul de pește într-un loc răcoros, uscat și întunecat, cu acces minim la aer. Păstrați la frigider după deschidere! Acordați atenție capacului strâns.

Greutate: 240 ml

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax
Dimensiunea pachetului: 240 ml
Formular: Fluid
Pentru persoanele care se confruntă cu: Imunitate, Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Articulații și sistemul musculo-scheletic
Tip: Vitamine
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: