Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Propune un produs nou și câștigă 400 lei!

Propune un produs nou și câștigă
un voucher de 400 lei
Îți lipsește din oferta noastră un produs pe care poate deja îl cumperi din altă parte? Dă-ne un pont, noi vom analiza propunerea ta și, dacă îl vom include în sortiment și vei fi primul care a propus acest produs, vei primi o recompensă de 400 lei!
1
Dă-ne un pont
Recomandă-ne un produs pe care încă nu îl vindem și crezi că ar trebui să îl avem.
2
Noi analizăm pontul tău
Vom analiza dacă produsul ar fi interesant și pentru alți clienți și îndeplinește celelalte criterii ale noastre.
3
Primești o recompensă
Dacă decidem că produsul este potrivit, îl vom include în ofertă și vei primi o recompensă.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ce produs îți lipsește?
Vă mulțumim pentru completarea formularului!
Apreciem foarte mult timpul și ideea ta. Am înregistrat cu succes propunerea ta. În cazul în care vom include acest produs în sortiment și ideea ta a fost printre primele, îți vom trimite recompensa promisă. Îți mulțumim foarte mult pentru colaborare!
 

Cum funcționează?

Ai o sugestie pentru un produs nou? Împărtășește-o cu noi.

Ideile tale ne inspiră! Completează formularul și împărtășește-ne gândurile tale despre un nou supliment alimentar pe care ai dori să-l vezi în oferta noastră. Recomandările tale pot duce portofoliul nostru de suplimente alimentare cu un pas înainte.

Vom analiza și testa produsul

Fiecare idee nouă este analizată în detaliu. Efectuăm teste și analize riguroase pentru a ne asigura că produsul este de înaltă calitate și sigur pentru clienții noștri. Recomandările tale sunt valoroase pentru noi și ne motivează să ne îmbunătățim continuu.

Ai o sugestie pentru un produs nou? Împărtășește-o cu noi.

Dacă sugestia ta va trece testul, vom fi bucuroși să o includem în oferta noastră. Ca mulțumire pentru ajutorul tău, îți vom oferi un voucher de 400 lei! Ajutorul tău poate aduce noi oportunități pentru clienții noștri și poate contribui la sănătatea și bunăstarea lor generală.