Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Despre noi

Despre noi
De 5 ani setăm tendințe
în domeniul sănătății
De 8 ani, producem propriile noastre suplimente alimentare BrainMax, care se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice pentru a vă depăși propriile limite.
Již 5 let udáváme trendy v oblasti zdraví

BrainMarket în cifre

649 396+
pachete trimise
98 %
clienți mulțumiți
430 636
produse în stoc
3000m2
dimensiunea depozitului
Vzděláváme (se)
Educăm
Creăm infografice educaționale pentru social media, videoclipuri, scriem articole și podcast-uri. Ne educăm pe noi înșine pentru a vă putea transmite aceste informații. Credem că, cu informațiile corecte, nu puteți lua o decizie proastă.
până la 10
de articole noi/lună
30
de infografice noi/lună
Misiunea noastră
Misiunea noastră este de a aduce pe piață produse de cea mai bună calitate, cele mai valoroase informații, cele mai bune servicii pentru clienți și de a fi un model pentru alte companii prin abordarea noastră transparentă și corectă.
Viziune
Ne străduim să devenim regele calității în materie de suplimente alimentare, alimente și servicii pentru clienți. Vrem să fim cei mai buni, astfel încât să putem schimba în bine întreaga industrie, ceea ce va fi în beneficiul tuturor clienților, nu doar al nostru.
Minimalizujeme dopad našeho podnikání
Reducerea la minimum a impactului
activității noastre
Pentru a ne asigura că pachetele dvs. ajung la dvs. în siguranță, trebuie să folosim materiale de ambalare și de umplere, la fel ca majoritatea celorlalte magazine electronice. Cu toate acestea, reducem la minimum impactul asupra mediului prin utilizarea cartonului mărunțit în loc de folie cu bule, care, apropo, angajează un muncitor aproape cu normă întreagă. În loc de bandă de plastic folosim bandă de hârtie și, acolo unde este posibil, folosim și cutii deja folosite.
600 m+
folie cu bule economisită pe lună
Ne întoarcem.
Ajutăm acolo unde este nevoie. De exemplu, pentru fiecare comandă mai mare de 2000 CZK plantăm 1 copac, iar pentru fiecare BrainMax vândut contribuim cu 1 CZK pentru o cauză bună.
500+ mii.
copaci plantați
1.5+ mile.
din fondurile donate
Vracíme zpátky

Mărcile noastre

BrainMax
Pure
BrainLight
WellMax
Minimalizujeme dopad našeho podnikání
Ajutându-vă să trăiți o viață sănătoasă
Este deja în 5 țări
În prezent operăm în Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia și acum și în România. După ce am lansat magazinul electronic ceh în februarie 2018, am lansat versiunea slovacă 2 ani mai târziu. În iulie 2021, am vizitat și Ungaria și ultima țară în care ne ajutăm clienții să trăiască sănătos este Polonia, care s-a lansat în iulie 2022. În curând vom apărea și pe alte piețe!
Valorile noastre
Oferirea de direcții
Corectitudine
Deschidere
Calitate

Vrem să fim un model pentru ceilalți

Suntem primul magazin electronic Gamechanger în domeniul stilului de viață sănătos din Republica Cehă. Aducem pe piață produse de cea mai bună calitate și ne străduim, de asemenea, să ne educăm clienții și publicul larg. Datorită abordării noastre globale, credem că ajutăm la creșterea calității întregii piețe, inclusiv a concurenței.

Tratarea corectă

Încercăm întotdeauna să fim corecți față de clienții și partenerii noștri. De asemenea, suntem doar oameni și uneori facem greșeli. Dar întotdeauna le recunoaștem, ne cerem scuze și le rezolvăm.

Deschidere și informare

Ne străduim să fim cât mai transparenți posibil în toate activitățile noastre. Descriem produsele în detaliu și cu sinceritate, astfel încât clientul să poată decide singur dacă are nevoie sau nu de produsul respectiv. În plus, comunicăm în mod activ cu clienții noștri prin telefon sau e-mail și prin alți comunicatori.

Calitatea este pe primul loc

Încă de la începutul companiei noastre, obiectivul nostru principal a fost cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Toate produsele pe care le avem în magazinul nostru trebuie să treacă prin inspecția noastră pentru a ne asigura că sunt de cea mai bună calitate posibilă în ceea ce privește compoziția și calitatea generală. Pur și simplu, nu veți găsi ceea ce nu am pune în gura noastră sau a copiilor noștri.