Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Water kefir, cereale, BIO, 5 g *Certificat CZ-BIO-001

Cod: 46562
60,10 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Boabele de chefir sunt colonii vii de bacterii probiotice, proteine ​​și lipide . Dacă cristalele au zahăr cu care să se hrănească și temperatura potrivită, ele se înmulțesc rapid și creează o băutură gustoasă cu multe bacterii sănătoase. Boabele de kefir sunt folosite pentru a putea face chefir acasă și astfel să vă asigurați o băutură probiotică spumante excelentă în orice moment. Chefirul de apă este o cultură vie reutilizabilă pentru producerea chefirului de apă , care trebuie activat mai întâi și apoi poți să bei o băutură probiotică ultra-sănătoasă ori de câte ori ai chef. Tot ce ai nevoie este puțin zahăr, cu care se hrănesc bacteriile probiotice, și puțină răbdare.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Înviorare plină de probiotice acasă

Boabele BrainMax Pure Kefir sunt folosite pentru a prepara chefir de casă fără componenta laptelui. Din confortul casei tale, poți pregăti cu ușurință o băutură răcoritoare gustoasă, care este, de asemenea , bogată în bacterii probiotice care susțin nu numai digestia, ci și echilibrul microbiomului intestinal , care este cheia sănătății generale. Prepararea sa este surprinzător de simplă - doar acoperiți boabele de chefir cu apă, adăugați zahăr și lăsați-l să fermenteze . Chefirul de apă reprezintă o alternativă pentru cei care nu doresc să consume produse lactate și totuși să suplimenteze probioticele extrem de importante.

produs din cereale chefir de apă
boabe de chefir de apă

Ce este fermentația?

Fermentarea este un proces în care fermentația are loc folosind tulpini probiotice și puțin zahăr . În timpul procesului, culturile vii consumă zahăr și creează acizi organici, gaze și alcool . În mod tradițional, fermentația este folosită nu numai pentru produsele lactate, ci și pentru legume (varză murată, kimchi) și alte alimente. Fermentarea creează tulpini probiotice care sunt indispensabile pentru oameni și beneficiază nu numai de microbiomul nostru intestinal , ci și întăresc sistemul imunitar . Dar zahărul folosit? Cristalele de K eter metabolizează zahărul ca parte a procesului de fermentație. Deci nu trebuie să vă faceți griji că, consumând chefir de apă, vă faceți rău prin adăugarea de zahăr. Chiar și așa, chefirul de apă are un gust ușor dulce și este ușor carbonatat , ceea ce este și rezultat al fermentației .

Probioticele și efectul asupra sănătății

  • Va susține sănătatea mucoasei intestinale.
  • Optimizează microbiomul intestinal.
  • Va sprijini o digestie mai buna.
  • Va contribui la o imunitate mai puternică.
  • Va îmbunătăți absorbția vitaminelor.
  • Prevenirea bolilor intestinale

Prepararea cristalelor pentru chefirul ulterior

Pentru a activa boabele de chefir, este nevoie de puțin zahăr pentru a le susține creșterea. Puteți folosi zahăr din trestie nerafinat, deoarece este bogat în minerale, sau puteți combina zahăr în raport de 25 g zahăr alb și 5 g zahăr brun . Când pregătiți chefirul în sine, puteți utiliza deja zahărul clasic de sfeclă albă.

Prepararea chefirului

1. Alegeți un recipient potrivit, cu siguranță este mai bine să alegeți o sticlă de sticlă.

2. Pune boabe de chefir de apă în sticlă și umple cu apă proaspătă, de preferință neclorinată și adaugă zahăr.

3. Deschideți ușor capacul superior al borcanului pentru a permite fluxul de aer necesar pentru fermentare. Se lasa la temperatura camerei aproximativ 1-2 zile.

4. Când procesul de fermentare primară este terminat (după aproximativ 1-2 zile). Scoateți capacul superior și strecurați chefirul într-un recipient/sticlă de sticlă în timp ce boabele rămân în pahar.

5. După ce ați strecurat chefirul, puteți adăuga puțin suc de fructe sau puteți stoarce suc proaspăt de citrice în chefirul de apă. Puteți închide sticlele și le lăsați la frigider până a doua zi pentru a doua fermentație.

ATENTIE: Presiunea se acumuleaza in sticla in timpul fermentatiei si trebuie deschisa de 1-2 ori pe zi. Folosiți numai ochelari rezistenti pentru preparare.

Ingrediente: Boabe de chefir din lapte deshidratat*. *produs din agricultura ecologica.

Origine: Bulgaria

Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: Depozitați produsul nedeschis într-un loc răcoros și uscat. Odată deschis, boabele trebuie folosite imediat pentru activare. Produsele fermentate pot conține urme de alcool și histamina. În caz de sarcină, alăptare sau administrare de chefir copiilor, consultați un medic.

Greutate: 5 g

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax
Dimensiunea pachetului: 50 g
Pentru persoanele care se confruntă cu: Sănătatea intestinului și digestia
Tip: Amestec
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nu completaţi acest câmp:
5
DI Avatarul autorului | 2.5.2024
Foarte bine
MC Avatarul autorului Martina Chrápková (Administrator) 6.5.2024
Bună ziua, vă mulțumim pentru recenzia dvs. și suntem foarte încântați că ați fost mulțumiți de produs.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: