Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Verde Mate Green Pomelo De Oriente 50g

Cod: 13214
5,79 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Dacă nu ești sigur dacă îți va plăcea Yerba mate sau vrei doar să încerci o nouă aromă, am stocat un pachet mic de Yerba doar pentru tine, care cu siguranță te va ajuta să iei o decizie. Mirosul proaspăt de citrice imediat după deschiderea pachetului simbolizează o nouă aventură, alături de Verde Mate Pomelo de Oriente. Compoziția de citrice include: mentă proaspătă, bucăți de pomelo, hibiscus și coajă de portocală.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Yerba Verde Mate Green Pomelo de Oriente

Dacă nu ești sigur dacă îți va plăcea Yerba mate sau vrei doar să încerci o nouă aromă, am stocat un pachet mic de Yerba doar pentru tine, care cu siguranță te va ajuta să iei o decizie.

Acest amestec funcționează excelent atât la cald, cât și la rece. Este o băutură plină de forță și energie care ne va oferi cantitatea potrivită de împrospătare. Gustul dulce al pomelo, gustul ușor amar al cojii de portocală și al hibiscusului acru împreună cu mate-ul verde creează un gust echilibrat. Acest amestec arată, de asemenea, foarte tentant. Culoarea verde proaspătă a ilfinului paraguayan împreună cu bucățile de pomelo și părți de coajă de portocală vă vor captiva pur și simplu. Vedem și hibiscus în fundal. Și astfel toată această combinație cere literalmente să fie udată.

CE POATE FACE PARAGUAY HOLIDAY?

  • În primul rând, stimulează mintea și corpul. Stimulează, previne oboseala, îmbunătățește concentrarea, limpezește mintea.
  • Când vine vorba de digestie, consumul de murături suprimă senzația de foame, susține digestia și contribuie la descompunerea mai rapidă a grăsimilor. Contribuie la refacerea stomacului și mucoasei intestinale deteriorate.
  • Este bine să acordați o atenție deosebită potențialului de detoxifiere al Yerba mate. Ajută la eliminarea substanțelor nocive din organism.
  • Afectează pozitiv nivelul optim de colesterol din sânge, aduce beneficii rinichilor și inimii.
  • Crește puterea de apărare, întărește condiția fizică.

Ambalare

50g (4-6 portii)

Citiți un articol interesant despre efectele și prepararea Yerba Maté.

Instrucțiuni pentru prepararea băuturii tradiționale sud-americane yerba mate

Pregătirea yerba este un ritual simplu în patru pași

Pentru prepararea tradițională de yerba mate, veți avea nevoie   calabash   și   bombilla , pe care o puteți cumpăra de la   BrainMarket . Dacă nu aveți un fierbător pe care să setați temperatura, atunci nu ezitați să luați unul   termometru .

  1. Dacă sunteți începător, este suficient să puneți 2 linguri în calabash.
  2. Turnați puțină apă în calabash, astfel încât frunzele de yerba să fie umede. Între timp, setați apa la 70 până la 80 de grade.
  3. Odată ce apa este gata și frunzele de yerba din calabash sunt umede, se toarnă boabele de yerba în calabash până la refuz.
  4. Lasă-l să se infuzeze timp de 3 minute și apoi poți bea prin bombilla toată ziua. Puteți uda yerba în mod repetat.

pregătire-yerby2

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: