Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Benecos - Gel de duș pentru bărbați 3 în 1, 200 ml

Cod: 1291
Vânzare
Marcă: Benecos
26,17 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gel de duș natural cu șapte extracte organice de brusture, tei, gălbenele, măceș, fructe de soc, sunătoare și urzică . Potrivit pentru corp, păr și față.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Benecos - Gel de duș pentru bărbați 3 în 1, 200 ml

Extractele din brusture, tei, calendula, macese, soc, sunatoare si urzica asigura o hidratare perfecta. Mirosul revigorant de verbenă și ergot te cucerește în timpul primei băi.

Ingrediente:

AQUA (APA), SUC DE PYRUS MALUS (MER)*, COCOSULFAT DE SODIU, LAURIL GLUCOZID, COCO-GLUCOZID, LIPPIA CITRIODORA APĂ DE FRUNZE*, BETAINĂ, ACID CITRIC, GLICERIL OLEAT, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDULĂ, GHERBLIN) , CLORURĂ DE SODIU, BENZOAT DE SODIU, PARFUM (PARAMSĂ)**, SORBAT DE POTASIU, GLICERINĂ***, EXTRACT DE FLORI HYPERICUM PERFORATUM (SUNĂTOARE)*, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE URTICA DIOICA (URZICĂ), EXTRACT DE RĂDĂCĂNICĂ DE URTICA DIOICA (CALENDULA) (FLORE DE CALENDULA MARIGINALIS) EXTRACT*, EXTRACT DE FRUCTE DE ARCTIUM LAPPA (BURDOCK)*, EXTRACT DE FLORI DE TILIA CORDATA (TEI), EXTRACT DE FRUCTE DE ROSA CANINA (MACASE)*, EXTRACT DE FRUCTE DE SAMBUCUS NIGRA (SOCU)*, TOCOFEROL, GOLTRAL DE PALMER HIDROGENAT** , LIMONENE**. *

Despre marca Benecos:

Sunt tânără, sunt jucăușă și la modă, sunt cosmetică naturală germană Benecos. Aduc o bucată de natură pentru buze, ochi, piele și păr. Nu conțin parabeni, siliconi, substanțe sintetice, parfumuri și alte componente petroliere. Este potrivit și pentru tenul foarte tânăr, dar toată lumea se va bucura de puterea naturii în compoziția mea. Nu voi împovăra, voi lumina, voi lumina. Sunt un prieten pentru fiecare zi.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: