Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Vegan Omega, 275 ml Omega 3 vegan extras din alge marine

Cod: 47286
220,90 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
27.5.2024

Ulei omega 3 extrem de pur și de înaltă calitate din alge , adică protejat de oxidare de uleiul de măsline organic bogat în polifenoli din soiul Picual. Aceasta combinatie polifenolica ajuta la o mai buna incorporare a acizilor grasi omega 3 in celule . În același timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pește sau probleme digestive cu care este posibil să fi fost obișnuit cu produse oxidate de calitate inferioară. Într-o singură doză, obțineți o mega doză de aproape 3 grame de DHA și EPA . În plus, în comparație cu alte produse, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la metalele grele și alte toxine, deoarece VIVO omega crește alge într-un ecosistem închis, foarte curat . Matricea de vitamine D3 & K2 de origine vegetală completează configurația absolut perfectă. În plus, K2 sub forma brevetată a K2 VITAL DELTA de la compania norvegiană Kappa Bioscience, care este Sfântul Graal al vitaminelor.

Uleiul este potrivit tuturor persoanelor, în special copiilor , femeilor însărcinate și veganelor , care sunt expuse riscului de deficiență de omega 3 și, în același timp , puritatea produsului este extrem de importantă pentru ei.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Algele sunt cea mai bună și mai pură sursă de OMEGA-3 DHA și EPA

Uitați de semințele de cânepă și alte surse de plante, din care este foarte dificil să obțineți DHA , care este un nutrient esențial pentru sănătatea creierului și a ochilor. Acum există ulei de ALGE crescut într -un ecosistem închis, deci nu conține metale grele și toxine. Puteți fi sigur că toate ingredientele din produs sunt de origine vegetală, fără contaminanți, toxine și bogate în acizi grași omega-3 excelent absorbibili. Deși acidul alfa linolenic (ALA) poate fi obținut din semințe de chia sau nuci , conversia ALA în EPA (acid eicosapentaenoic) este de maximum 9% și DHA ( acid docosahexaenoic ) chiar sub 1% ! Prin urmare, este mai bine să alegeți algele marine.Ele formează baza esențială a lanțului trofic. Și tocmai algele le consumă peștii și datorită lor sunt ulterior bogați în omega 3.În același timp, sunt o sursă naturală și durabilă de acizi grași omega 3 . Nu numai că conțin o cantitate mare de DHA și EPA, dar datorită fosfolipidelor naturale pe care le conțin, acizii grași sunt excelent absorbibili . În plus, algele sunt purtătoare de clorofilă. Substanțe care susțin ficatul în activitatea sa de detoxifiere.

informații despre produs brainmax vegan omega
brainmax vegan omega informații despre produs origin2

De ce să bei ulei de pește când poți bea ulei din algele cu care se hrănesc peștii?

Poate nu știai că peștii se hrănesc cu alge, care sunt bogate în acizi grași omega 3. Deci ai sărit peste un pas și ai completat cu ulei de pește omega 3. Lăsați peștele să înoate și treceți la uleiul virgin de ALGE , care conține mult mai mulți acizi grași omega 3 decât peștele și a fost confirmat în 2008 că este la fel de nutritiv ca și somonul . 4

produs vegan
protectie cu polifenoli

Polifenoli omega 3 protectie impotriva oxidarii

Dezavantajul acizilor grași omega-3 este susceptibilitatea lor la oxidare. Pentru a proteja fragilii acizi grași Omega 3 DHA și EPA de oxidare, am amestecat uleiul de alge cu uleiul de măsline organic Picual, bogat în polifenoli și acid oleic . Această sinergie de polifenoli va garanta nu numai protecție împotriva oxidării, ci și un proces lin în tractul digestiv. Și cel mai important, combinația de polifenoli omega 3 și ulei de măsline asigură o mai bună încorporare a acizilor grași omega 3 EPA și DHA în membranele celulare.

brainmax vegan omega informații despre produs oxidation3

Cum să recunoști oxidarea Omega-3

Deoarece acizii grași omega 3 sunt foarte fragili și instabili, ei sunt supuși degradării în aer și la temperaturi mai ridicate. Acest lucru se manifestă prin mirosul de pește și probleme digestive precum eructația de pește sau chiar diaree. Nu trebuie să vă faceți griji pentru niciunul dintre aceste inconveniente cu produsul nostru, deoarece am protejat uleiul de alge deja proaspăt de oxidare cu polifenoli din uleiul de măsline organic din Andaluzia .

Până la 2850 mg de DHA și EPA într-o lingură

Suplimentarea acidului docosahexaenoic, prescurtat DHA, este foarte importantă pentru sănătatea noastră. DHA este esențial pentru funcționarea normală a creierului. Este o componentă structurală majoră a țesutului cerebral și influențează neuroplasticitatea, memoria și învățarea. De asemenea, este important pentru sănătatea retinei . Deficitul de DHA poate duce la probleme de vedere. În schimb, cantitățile adecvate de DHA pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare prin scăderea nivelului de trigliceride și a tensiunii arteriale. DHA este deosebit de important pentru dezvoltarea creierului și a ochilor la fetuși și copiii mici. Suplimentarea cu DHA în timpul sarcinii și alăptării poate contribui la o mai bună dezvoltare a creierului la copii . Unele studii sugerează că DHA poate avea efecte benefice asupra sănătății mintale , inclusiv reducerea simptomelor depresiei.

Organismul nostru nu poate produce DHA în cantități suficiente, așa că trebuie suplimentat din dietă. Pentru că știm că marea majoritate a populației are deficit de DHA, am ales o doză generoasă pentru un efect maxim asupra sănătății.

brainmax vegan omega informații despre produs2

Mențiuni de sănătate aprobate conform EFSA

EFSA, prescurtare pentru Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, este o agenție a Uniunii Europene care oferă consiliere științifică independentă și comunicare cu privire la riscurile asociate lanțului alimentar.

  • DHA (>250 mg) contribuie la menținerea vederii bune .
  • Vitamina D contribuie la menținerea dinților sănătoși .
  • Vitamina D contribuie la activitatea musculară sănătoasă .
  • Vitamina D contribuie la mentinerea unei stari osoase sanatoase .
  • Polifenolii din ulei de măsline (>20 g) contribuie la protejarea lipidelor din sânge .
  • DHA și EPA (>3 g) contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale .
  • Vitamina D este implicată în procesul de diviziune celulară .
  • DHA și EPA contribuie la menținerea nivelului corect al trigliceridelor din sânge .
  • Înlocuirea grăsimilor saturate cu altele nesaturate (acid oleic) poate reduce colesterolul din sânge .

Mențiuni de sănătate aprobate conform EFSA

  • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
  • Vitamina D contribuie la absorbția corectă a calciului și fosforului.
  • Vitamina D contribuie la menținerea nivelului necesar de calciu în sânge.
  • Mamele însărcinate și care alăptează prin utilizarea DHA (>450 mg) susțin dezvoltarea normală a creierului fătului sau sugari.
  • Administrarea de DHA (>100 mg) contribuie la dezvoltarea normală a vederii copilului până la vârsta de 1 an.
  • Femeile însărcinate și care alăptează folosesc DHA (>450 mg) pentru a sprijini dezvoltarea normală a vederii fătului sau sugari.

Efectul omega-3 asupra sănătății creierului

Acizii grași esențiali Omega 3 sunt printre cei mai importanți nutrienți pentru integritatea și performanța creierului. Dintre toți acizii grași esențiali, omega-3 sunt cei mai abundenți în creier. Ele sunt blocurile de construcție ale creierului și membranelor celulelor nervoase . Dacă există o lipsă a acestor acizi grași, creierul va folosi toate grăsimile disponibile, ceea ce nu este o soluție optimă pentru aceasta.

  • Omega-3 joacă un rol în comunicarea dintre celulele creierului.
  • Aceștia susțin nivelurile optime ale celor mai importanți neurotransmițători, inclusiv dopamina , serotonina , GABA , norepinefrina și acetilcolina . Acest lucru menține bunăstarea mentală.
  • Un nivel optim de DHA este crucial pentru dezvoltarea corectă a creierului copiilor .
  • Acestea măresc neuroplasticitatea creierului (capacitatea creierului de a se dezvolta și de a se schimba prin realizarea de noi conexiuni pentru a se adapta la învățare și a procesa informațiile mai rapid. ) 1
  • Protejează împotriva declinului mental și a bolilor neurodegenerative. 2.3
  • Este implicat în comunicarea corectă între neurotransmițători.

Vitamina D3 și K2 Vital Delta

Vitamina D3 si K2 sunt vitamine absolut indispensabile pentru optimizarea sanatatii si imunitatii, in plus, sunt liposolubile si de origine vegetala . Vitamina D3 este obtinuta din pin iar vitamina K2 de la compania norvegiana Kappa Bioscience provine din muscate . Împreună cu acizii grași omega-3, ei asigură depunerea corectă a calciului în oase, imunitate puternică, oase, dinți și sistemul vascular sănătoși. În plus, conform studiilor, vitamina K2 Vital Delta este cea mai eficientă vitamina K2 de pe piață datorită tehnologiei de încapsulare , care asigură o stabilitate excepțională.


Știința K2 este convingătoare
Raportul de acizi Omega

Problema de azi: CONȚINUT MAI MARE DE OMEGA 6 DECÂT DE OMEGA 3!

Problema timpurilor moderne și a modului occidental de a mânca este aportul mare de acizi grași omega-6 în comparație cu omega-3. Un european mediu are un raport celular de omega 3 la omega 6 de 1:15 . Aceasta înseamnă că pentru o parte de omega 3 există 15 părți de omega 6. Cu toate acestea, un raport sănătos începe la un raport de 1:5 și cel mai optim este 1:3. La un raport de 1:3, membranele celulare funcționează corect și acest lucru se reflectă într-o sănătate generală mai bună la toate nivelurile. În schimb, la un raport de 1:15 și mai mult, în interiorul corpului se dezvoltă un mediu nesănătos, iar individul este mult mai susceptibil la bolile civilizației. Toate acestea sunt cauzate de o alimentație proastă bazată pe un aport ridicat de omega 6 din alimente (produse prăjite, uleiuri din semințe vegetale, produse de animale de crescătorie). Înainte ca dieta occidentală să ajungă la eschimoși, s-a constatat că aceștia aveau un raport celular de 1:2 și nu sufereau practic de nicio boală. Prin urmare, obiectivul dvs. ar trebui să fie să vă limitați aportul de omega 6 și să vă creșteți aportul de omega 3 de calitate.

OMEGA 3 pentru o inimă și un sistem vascular sănătos

1. Scade trigliceridele - Trigliceridele sunt o altă clasă de grăsimi care se găsesc în sânge. Majoritatea țesutului adipos al corpului tău este sub formă de trigliceride, care servesc ca sursă de energie. Problema apare atunci când mâncăm mai multe trigliceride decât poate folosi corpul nostru . Omega-3 își reduc nivelul.

2. Reglează tensiunea arterială - ca urmare a scăderii nivelului de trigliceride și a creșterii producției de oxid nitric , o moleculă care ajută la relaxarea și extinderea vaselor de sânge, omega 3 optimizează nivelul tensiunii arteriale .

3. Acționează ca prevenire a aterosclerozei - blocarea vaselor de sânge și subțierea semnificativă a peretelui vasului, care apoi se înfundă în mai multe locuri. Acizii grași Omega-3 ajută la îmbunătățirea funcției mucoasei interioare a vaselor de sânge, a funcției și a permeabilității acestora.

inimă sănătoasă

Lipsa acizilor grași omega 3 poate cauza:

Lipsa acizilor grași omega-3 afectează funcțiile cognitive, cum ar fi memoria și viteza de gândire . La copii, inhibă dezvoltarea fizică și mentală , iar un nivel scăzut de DHA este, de asemenea, asociat cu o slăbire semnificativă a imunității . De asemenea, poate exista o scădere a energiei , deoarece acizii grași sunt o sursă foarte concentrată de energie .

  • Probleme de sănătate cardiovasculară
  • Lipsa de energie.
  • Probleme de vedere.
  • Imunitatea slăbită.
  • Abilitati cognitive reduse (concentrare si memorie mai slaba).
  • Modificări ale dispoziției.
  • Probleme de sănătate mintală.
  • Extremități reci.
  • Probleme ale pielii.

Este vorba despre raportul dintre aportul de OMEGA 3 și OMEGA 6

Pentru ca membranele noastre celulare să poată funcționa corect. Aceasta înseamnă lăsarea nutrienților să intre și a deșeurilor, apoi membranele lor trebuie să fie permeabile. Prin urmare, raportul celular dintre omega 3 și 6 ar trebui să fie de preferință sub nivelul de 1:5, în mod optim 1:3 , dar standardul european este, din păcate, la nivelul de 1:15 . Uleiul de pește a intrat în atenția oamenilor de știință datorită eschimosilor, care aveau în alimentație o cantitate mare de acizi grași EPA și DHA și, în același timp, nu sufereau de niciuna dintre bolile obișnuite ale civilizației precum accidentul vascular cerebral, atacul de cord sau diabet de tip 2. Cu toate acestea, problema astăzi este aportul excesiv de OMEGA 6 și acest lucru trebuie compensat cu o doză mai mare de omega 3 . Deci, dacă mănânci, de exemplu, un pachet de chipsuri cu 30 g de omega 6, ar trebui să iei cu el 10 g de acizi grași omega 3.

echilibru omega6

Dozare

1 lingură (11 ml) pe zi. Luați cu alimente.


Ingrediente în 1 lingură (11 ml) Obsah RHP*
Uleiul din algele Schizochytrium sp.
4 ml
**
din omega 3 total
2850 mg
din care DHA
2782 mg
**
din care EPA 30 mg **
Ulei de măsline organic
7 ml **
din care acid oleic
5460 mg **
din care omega 9
5460 mg
**
din care polifenoli 5,4 mg **
Vitamina E (tocoferoli) 13,8 mg 115%
Vitamina D3 vegana (din pin)
20 mcg / 800 UI
400%
vitamina K2 ca MK-7 (din ulei K2 VITAL® 1% MCT) 20 mcg 26,6%
Extract de rozmarin 20 mg **
* % din valoarea de referință zilnică a venitului
** nu se stabilește valoarea de referință zilnică a veniturilor

Prin cumpărare, veți sprijini și pădurile cehe #copacpecomandăcompletă!

1. WU, Aiguo, Zhe YING și Fernando GOMEZ-PINILLA. Suplimentarea alimentară cu DHA îmbunătățește efectele exercițiului asupra plasticității sinaptice și a cogniției . 2011.

2. GUSTAFSON, Deborah R, K BÄCKMAN, N SCARMEAS, Y STERN, JJ MANLY, R MAYEUX și Y GU. Acizi grași dietetici și riscul bolii Alzheimer și a demențelor asociate: Observații de la Washington Heights-Hamilton Heights-Inwood Columbia Aging Project (WHICAP) . 2020.

3. THOMAS, J, CJ THOMAS, J RADCLIFFE și C ITSIOPOULOS. Acizi grași Omega-3 în prevenirea timpurie a bolilor inflamatorii neurodegenerative: un accent pe boala Alzheimer . 2015.

4. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO și James P HOFFMAN. Capsule cu ulei de alge și somon fiert: surse echivalente din punct de vedere nutrițional de acid docosahexaenoic . 2008.

Ingrediente:Ulei de alge (Schizochytrium sp.) (4 ml, RHP **), din care total Omega 3 (2850 mg, RHP **) din care DHA (2782 mg, RHP **), din care EPA (30 mg, RHP * *), ulei de măsline BIO (7 ml, RHP **), din care acid oleic (5,4 mg, RHP **), din care Omega 9 (5,4 mg, RHP **), din care polifenoli ( 5,4 mg, RHP *) *), Vitamina E (tocoferoli) (13,8 mg, RHP 115%), Vitamina D3 vegană (din pin) (20 mcg / 800 UI, RHP 400%), vitamina K2 ca MK-7 (din K2 VITAL® 1% MCT ulei) (20 mcg, RHP 26,6%), extract de rozmarin (20 mg, RHP**).

Producator: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava.

Depozitare: Într-un loc uscat și întunecat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se foloseste in 30 de zile.

Înștiințare: Depozitați la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut al unei diete variate. Urmați un stil de viață sănătos.

Dimensiune pachet: 275 ml.

 

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax
Dimensiunea pachetului: 275 ml
Formular: Fluid
Pentru persoanele care se confruntă cu: Imunitate, Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Articulații și sistemul musculo-scheletic
Tip: Omega 3

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: