Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

URTEKRAM, Deodorant rulou pe Eucalipt 50ml BIO

Cod: 97978
41,58 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Eucaliptul de cristal cu bile de deodorizare vă va proteja în mod fiabil în toate situațiile de zi cu zi împotriva transpirației excesive și a mirosurilor neplăcute. Acest deodorant cu cele mai bune ingrediente naturale nu este absorbit în straturile profunde ale pielii, ci doar ajută la armonizarea procesului natural de reglare de răcire a pielii.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

URTEKRAM, Deodorant crema roll-on Eucalipt BIO

Eucaliptul de cristal cu bile de deodorizare vă va proteja în mod fiabil în toate situațiile de zi cu zi împotriva transpirației excesive și a mirosurilor neplăcute. Acest deodorant cu cele mai bune ingrediente naturale nu este absorbit în straturile profunde ale pielii, ci doar ajută la armonizarea procesului natural de reglare de răcire a pielii. Deodorantul este potrivit atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru activitatea fizică sau perioadele de stres crescut. Deo roll on combină puterea uleiului de alaun și eucalipt, care are efecte antibacteriene și revigorante excelente. Alaunul are efect astringent, strânge ușor porii pielii și astfel previne transpirația crescută. În același timp, previne înmulțirea bacteriilor care descompun transpirația și sunt cauza mirosurilor.

Datorită acestui lucru, vei fi protejat pentru o lungă perioadă de timp, iar pielea ta va fi catifelată. Compoziția cu ingrediente naturale de înaltă calitate este în mod natural non-iritantă, nu provoacă înroșirea pielii sau mâncărimi neplăcute. Datorită aplicatorului cu bile, acest deodorant se aplică ușor și uniform și îl poți purta cu tine toată ziua. Extractul de aloe vera calmeaza pielea si o raceste usor in acelasi timp. Acest deodorant vă va oferi o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei, împreună cu un parfum ușor relaxant de eucalipt îmbătător.

Utilizare

Se aplica pe pielea curata si bine uscata a subratelor. Aplicați o cantitate suficientă folosind aplicatorul cu bile și lăsați-o să se absoarbă. Reaplicați oricând pe parcursul zilei, după cum este necesar, pentru a preveni petele de îmbrăcăminte și mirosurile de transpirație.  

Ingrediente

INCI: Apă , Glicerină1) , Alaun de Amoniu , Extract de frunze de Aloe vera2) , Gumă Xanthan , Ulei de Eucalipt2) , Geraniol , Linalool , Limonen .

1) Fabricat folosind ingrediente din agricultura ecologică, 2) Din agricultura ecologică

Despre marca Urtekram

Totul a început în 1972, la Copenhaga, Danemarca, când producția de masă era încă populară, dar ecologistii începuseră deja să-și scoată coarnele. Lisbeth și Ronnie au început un mic magazin de plante medicinale, eco, bio, natural. De-a lungul timpului, faima abordării lor organice a început să se răspândească dincolo de grupurile de pasionați de eco și a luat naștere brandul URTEKRAM. Compania a crescut, s-a îmbunătățit, a dezvoltat noi procese și produse. În prezent, dezvoltă 80-100 de produse noi pe an și încă mai au pasiunea și își îndeplinesc angajamentul pe care și l-au luat în 1972 - de a crea produse cu respect maxim pentru natură și într-un mod durabil.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: