Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Amylon - zahăr de scorțișoară ORGANIC, 20 g *CZ-BIO-001 certifikát

Cod: 99383
Vânzare
Marcă: Amylon
1,96 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Zahărul organic de scorțișoară este o alternativă de calitate la zahărul disponibil în mod obișnuit. Ingredientul său principal este zahărul din trestie.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Amylon - zahăr de scorțișoară ORGANIC, 20 g

Gustul dulce este în mod natural plăcut pentru oameni, iar zahărul este principala sursă de energie din dieta noastră. Zahărul organic de scorțișoară este o alternativă de calitate la zahărul disponibil în mod obișnuit. Ingredientul său principal este zahărul din trestie de zahăr, care este produs din trestie de zahăr prin presarea acesteia și apoi fierberea sucului obținut. Nu conține arome sintetice, ci scorțișoară măcinată.

Trestia de zahăr este o iarbă înaltă, robustă, care poate atinge până la 6 metri înălțime. Tulpinile conțin pulpă cu un conținut de zahăr de aproximativ 20%. Se găsește doar în zonele tropicale cu sol bogat. Cunoaștem zahărul din trestie de zahăr în Boemia încă de pe vremea cruciadelor. La început a fost mai mult o raritate, s-a răspândit doar cu importuri de pe continentul american. Pe vremea lui Napoleon, a fost înlocuit de zahărul din sfeclă, dar astăzi se întoarce în bucătăriile noastre.

Acest zahăr de scorțișoară este unul din gama de produse organice de la compania AMYLON. Va fi apreciat în special de consumatorii interesați de agricultura ecologică și un sistem de agricultură durabil. Alimentele ecologice trec întotdeauna printr-un sistem de verificări și certificare, care îi asigură calitatea și îi permite să poarte această etichetă.

Utilizare

Coacerea - puteți face produse de patiserie clasice speciale cu zahăr de scorțișoară. Poti aroma cremele – chiar si deserturile reci cu scortisoara. Terci - după ce stropiți micul dejun preferat cu fructe, nuci sau semințe, stropiți-l cu zahăr de scorțișoară deasupra. Inghetata - incearca sa aromatizi inghetata de mere de casa cu zahar de scortisoara. Băuturi - zahărul cu scorțișoară va aduce un nou gust ceaiului fierbinte și unui cocktail rece

Ingrediente

Zahăr din trestie*, scorțișoară măcinată* (min. 14%). Poate contine urme de gluten, lapte si oua. *produs din agricultura ecologică controlată

Ambalare

20 g

Parametri suplimentari

Categorie: Indulcitori naturali
Ambalare: 20 g
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: