BrainMax Făină pură de spelta, făină organică de spelta, 1 kg *cz-bio-001 certificat
Cod: 99194Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
BrainMax Pure Faina de spelta organica, 1 kg
Făina de speltă este o variantă mai sănătoasă a făinii clasice. Poate fi folosit ca făină obișnuită pentru coacere sau pentru îngroșarea supelor și a sosurilor. În același timp, menține conținutul de vitamine, minerale, fibre și are un conținut mai mic de gluten. Este un tip de grâu mai digerabil. Nutrienții care conservă spelta provin în principal dintr-un număr de minerale precum fier, magneziu și mangan. Dintre vitamine, spelta furnizează în principal vitamina E. În plus, făina are un conținut ridicat de fibre, care este un alt beneficiu al făinii de speltă, care susține în mod natural digestia.
Făina de speltă leagă bine apa, așa că probabil vei folosi mai puține ingrediente lichide. Făina de speltă poate fi folosită pentru a coace pâine, deserturi dulci sau pentru a îngroșa sosuri sau supe.
Beneficiile făinii de speltă BrainMax Pure:
- O alternativă excelentă la făina obișnuită
- Plină de vitamine și minerale
- Structură mai ușoară = rezultatele coacerii sunt mai pufoase și mai moi
- Usor de digerat
- BIO, RAW, VEGAN
- Țara de origine: Olanda
Posibilități de utilizare a făinii de speltă
- Potrivit pentru îngroșarea supelor și a sosurilor.
- Ideal pentru prepararea deserturilor precum prajituri sau chifle.
- Excelent pentru coacerea pâinii sau a altor produse de copt.
Rețete populare de făină de speltă
Brownie-uri cu spelta de avocado
Ingrediente:
- 150 g faina de spelta
- 3 oua
- 170 g de iaurt simplu
- 1 avocado
- 5 linguri de miere
- 50 ml apă
- 30 g de cacao olandeză
- Ulei de cocos pentru a elimina mucegaiul
Metodă:
Mai întâi, bateți avocado cu ouă și iaurt, apoi adăugați celelalte ingrediente și bateți până la omogenizare. Turnați aluatul într-o formă unsă cu unt și coaceți aproximativ 30 de minute la 170°C.
Pâine de spelta
Ingrediente:
- 3 cani de faina de spelta
- 1 lingurita de drojdie uscata
- 1 lingurita sare de Himalaya
- 1 lingurita chimen
- 2 căni de apă călduță
Metodă:
Mai întâi, amestecați toate ingredientele libere și apoi adăugați încet apa. Lasa apoi aluatul preparat la crescut (ideal peste noapte). Apoi transferați într-o tavă de copt, stropiți cu semințe de dovleac sau floarea soarelui și coaceți aproximativ 30 de minute la 250°C. După 30 de minute, reduceți temperatura la 220°C și coaceți încă 30 de minute
Mingi de spelta
Ingrediente:
- 160 g faina de spelta
- 170 g brânză de vaci
- 1 ou
- 2,5 lingurițe de praf de copt
- Sare
- O mână de semințe de dovleac
Metodă:
Mai întâi, amestecăm făina de speltă împreună cu brânză de vaci, ou și praful de copt. Adăugați sare și amestecați semințele de dovleac. Din aluatul odihnit formați bile mici și puneți-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie. Se da la cuptorul preincalzit la 170°C și coaceți timp de 35 de minute.
Beneficiile făinii de speltă BrainMax Pure
Conținut ridicat de vitamine și minerale
Faina de spelta retine mineralele magneziu, fier, mangan si vitamina E.
O sursă de fibre
Deoarece făina de speltă nu a suferit niciun tip de reproducere, reține în mod natural o cantitate mare de fibre.
Potrivit pentru coacere
Faina de spelta este potrivita atat pentru coacere prajituri cat si produse de patiserie clasice. Poate fi folosit la fel ca făina de grâu obișnuită.
Certificare BIO CZ-BIO-001
Faina noastra de spelta are certificat BIO - Productie din agricultura ecologica in afara UE.Compozitie: 100% faina de spelta BIO
Origine: Olanda
Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Depozitare: Într-un loc uscat, într-un recipient închis.
Greutate: 1 Kg
Parametri suplimentari
Categorie: | BrainMax Pure |
---|---|
Destinație: | BIO, Vegan |
Dimensiunea pachetului: | 1000 g |
Formular: | Pulbere |
Producător: | BrainMax Pure |
Tip: | Făină |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!