Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Usturoi negru organic 2 catei intregi

Cod: 5429
Recomandare
Marcă: Garlio
35,18 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

2 bețișoare întregi. Experimentați usturoiul ca niciodată - negru, lipicios, fără mirosul tipic și cu un gust dulce de umami. Usturoiul negru este 100% natural, are un gust unic și este bogat în substanțe care promovează sănătatea.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Usturoi negru organic

Experimentați usturoiul ca niciodată - negru, lipicios, fără mirosul tipic și cu un gust dulce de umami. Usturoiul negru este 100% natural, are un gust unic și este bogat în substanțe care promovează sănătatea. De ce usturoiul este negru? Procesul natural de coacere la temperatură și umiditate ridicate a determinat transformarea substanțelor, gustului, aromei și culorii.

  • are efecte antioxidante puternice
  • nu irită stomacul ca usturoiul obișnuit
  • are un continut crescut de substante benefice

Usturoi negru proaspat BIO

A fost produs fără utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor sintetice. Usturoiul decojit și întreg, 100% natural, se lasă să se maturizeze fără adăugarea de aditivi, conservanți sau alte substanțe. Are o culoare neagră închisă și o consistență cremoasă moale. Gustul este dulce, asemănător cu cel balsamic, vanilie, prune uscate și lemn dulce. Proprietățile antioxidante ale usturoiului proaspăt sunt sporite de multe ori prin procesul de coacere. Usturoiul negru are toate proprietățile usturoiului proaspăt (antibiotic, antibacterian, stimulator al sistemului imunitar, antifungic și antifungic, diuretic, expectorant etc.). Conține 18 aminoacizi (toți esențiali), inclusiv acid glutamic, care conferă usturoiului gustul umami.

Proces de fabricație

Usturoiul proaspăt decojit sau întreg se coace pentru o lungă perioadă de timp în condiții de temperatură și umiditate controlate și în schimbare. Depinde de intensitatea procesării. La sfârșitul procesului de coacere, usturoiul este ambalat manual și marcat cu un număr de lot.

Ambalare: 2 bețișoare
Utilizări: Adaugă câțiva cuișoare la salata ta preferată, ornează-ți mâncarea sau folosește-o ca bază pentru sosuri, sosuri, creme și multe altele. De asemenea, îl puteți mânca doar ca o gustare direct din cutie.  
Ingrediente: usturoi*, dioxid de sulf natural (și sulfiți), *produs din agricultura ecologică controlată

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: