Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Verde Mate Green Mas IQ 0,5kg + conserve de Yerbera

Cod: 98598
46,03 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Dacă doriți să experimentați un adevărat impuls al creierului, yerba împreună cu ginkgo biloba , ginseng și guarana vă vor oferi. Are un gust grozav datorită cojii adăugate de portocală , ananas și flori de nalbă sălbatică .

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Verde Mate Green Mas IQ 0,5kg + conserve de Yerbera

Dacă doriți să experimentați efectele stimulatoare ale yerbai împreună cu un gust excelent, yerba Mas IQ este cea potrivită. Datorită adaosului de ginkgo biloba, guarana și ginseng siberian, este un excelent stimulent potrivit pentru a bea pe tot parcursul zilei. Îmbunătățește concentrarea, suprimă oboseala și limpezește mintea.

Yerbera este o necesitate pentru orice fan de mate! Este o cutie de conserve echipată cu un dozator special care vă permite să turnați comod yerba mate în calabash. Închiderea etanșă a cutiei protejează frunzele de udare, astfel încât yerba mate să rămână proaspătă mai mult timp. În Argentina sau Uruguay, puteți găsi yerbera practic în fiecare gospodărie. Nu avem nicio îndoială că vor câștiga recunoaștere și printre fanii cehi. In interiorul borcanului vei gasi 0,5 kg de yerba mate Catuaba. Odată ce borcanul este gol, îl puteți reumple și îl puteți păstra în interior cu amestecul preferat de yerba mate.

Ingrediente

Ginkgo biloba

S-ar putea să cunoști și Ginkgo biloba sub numele de Ginan two-lobed. Arborele, care provine inițial din China, este folosit în medicina tradițională chineză datorită conținutului său ridicat de antioxidanți, flavonoide și terpenoide. Ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi, are efecte antiinflamatoare și mai presus de toate îmbunătățește circulația sângelui și susține funcțiile creierului.

 • Creșterea concentrației.
 • Îmbunătățirea funcției creierului.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine.

Ginsengul siberian

Rădăcina este folosită în medicina tradițională și este cunoscută pentru proprietățile adaptogene. Adaptogenii ajută organismul să se adapteze mai bine la stresul fizic și emoțional.

 • Suprimă oboseala.
 • Contribuie la rezistența la stres.
 • Îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular.

Guarana

Este o plantă care provine din Amazon cu efecte stimulatoare și vindecătoare. Guarana este o sursă excelentă de cofeină, care reduce oboseala și îmbunătățește atenția și concentrarea. Are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antibacteriene.

 • Impuls energetic.
 • Îmbunătățirea percepției, atenției și concentrării.
 • Îmbunătățirea stării de spirit, a memoriei și a învățării.

CE POATE FACE PARAGUAY YERBA, sau YERBA?

 • În primul rând, stimulează mintea și corpul. Stimulează, previne oboseala, îmbunătățește concentrarea, limpezește mintea.
 • Când vine vorba de digestie, consumul de murături suprimă senzația de foame, susține digestia și contribuie la descompunerea mai rapidă a grăsimilor. Contribuie la refacerea stomacului și mucoasei intestinale deteriorate.
 • Este bine să acordați o atenție deosebită potențialului de detoxifiere al Yerba mate. Ajută la eliminarea substanțelor nocive din organism.
 • Afectează pozitiv nivelul optim de colesterol din sânge, aduce beneficii rinichilor și inimii.
 • Crește puterea de apărare, întărește condiția fizică.

Ambalare

500 g

Citiți un articol interesant despre efectele și prepararea Yerba Maté.

Instrucțiuni pentru prepararea băuturii tradiționale sud-americane yerba mate

Pregătirea yerba este un ritual simplu în patru pași

Pentru prepararea tradițională de yerba mate, veți avea nevoie   calabash   și   bombilla , pe care o puteți cumpăra de la   BrainMarket . Dacă nu aveți un fierbător pe care să setați temperatura, atunci nu ezitați să luați unul   termometru .

 1. Dacă sunteți începător, este suficient să puneți 2 linguri în calabash.
 2. Turnați puțină apă în calabash, astfel încât frunzele de yerba să fie umede. Între timp, setați apa la 70 până la 80 de grade.
 3. Odată ce apa este gata și frunzele de yerba din calabash sunt umede, se toarnă boabele de yerba în calabash până la refuz.
 4. Lasă-l să se infuzeze timp de 3 minute și apoi poți bea prin bombilla toată ziua. Puteți uda yerba în mod repetat.

pregătire-yerby2

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: