Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Urtekram - Gel de dus 2 in 1 MEN BIO, VEG, 150ml *CZ-BIO-001 certifikát

Cod: 1255
29,93 lei
Produsul a fost întrerupt
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gelul de duș și șamponul Urtekram MEN este excelent pentru călătorii. Datorită acesteia, veți economisi spațiu în bagaj fără a fi nevoie să reduceți standardele de calitate. Produsul are un parfum frumos lemnos de ienupăr, care împrospătează pielea și părul.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

URTEKRAM, Gel de duș/Șampon BĂRBAȚI

Compoziția gelului este îmbogățită cu extracte de lemn dulce, Aloe și baobab. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Gelul de duș conține o variantă mai blândă a agenților tensioactivi clasici, care este mai blând cu pielea și nu o usucă. Chiar și așa, gelul creează o spumă frumos netedă care elimină perfect pielea de impurități. Extractul adăugat de Aloe vera protejează pielea de roșeață și mâncărime și, împreună cu glicerina vegetală și acidul hialuronic, ajută la menținerea nivelului necesar de hidratare. Compoziția este completată și cu extracte din baobab și lemn dulce, care au efecte regeneratoare, susțin fermitatea naturală a pielii și în același timp previn iritația acesteia.

Utilizare:

Aplicați o cantitate adecvată de produs pe părul sau pielea udă, spumați bine și apoi clătiți cu apă curată.

Ingrediente:

Apă , extract de frunze de aloe vera1) , coco-sulfat de sodiu , glucozidă de coco , lauril glucozidă , glicerină2) , clorură de sodiu , diglicerină , gliceril oleat , extract de rădăcină de lemn dulce1) , extract de fructe de baobab1) , hialuron policarbonat de sodiu , capsulat de sodiu, hialuron -4 Caprilat de coco , lisolecitină , gumă xantan , acid lactic , tocoferoli , beta-sitosterol , scualenă , limonen , linalol

1) din agricultura ecologică, 2) produse din ingrediente din agricultura ecologică

Ambalare:

150 ml

Despre companie:

Această companie daneză cu o tradiție care datează din anii 1970 a început ca un mic magazin de plante medicinale în Copenhaga, cu visul fondatorilor de a produce cele mai pure produse cosmetice naturale. Acest lucru a fost realizat și Urtekram este astăzi unul dintre liderii în producția de produse cosmetice naturale organice. Și apropo, este și prima companie din lume care a primit certificarea BIO pentru întreaga sa gamă de produse.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: