Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Astaxanthin (Astaxanthin) BIO, 8 mg, 60 capsule vegetale *CZ-BIO-001 certifikát

Cod: 37173
159,42 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Astaxantina este în prezent cel mai puternic antioxidant care a fost descoperit în natură.   BrainMax Astaxanthin a fost extras din algele cultivate organic Haematococcus pluvialis și conține, de asemenea, cartenoizi naturali , cum ar fi luteina , cantaxantina si beta-carotenul . Puritatea maximă a produsului este asigurată de tehnologia de producție ecologică și testarea ulterioară pentru metale grele. Calitatea BIO a astaxantinei garantează o biodisponibilitate de până la 50 de ori mai mare decât forma sa sintetică.

Pentru o mai buna absorbtie, capsula cu astaxantina este suplimentata cu ulei de masline virgin bogat in polifenoli. Datorita capsulelor vegetale , produsul este potrivit si pentru vegani . Produsul nu conține substanțe de balast .

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

BrainMax Astaxanthin BIO, 8 mg, 60 capsule vegetale

Haematococcus pluvialis (Chlorophyceae, Volvocales) este o microalgă unicelulară de apă dulce care face parte din plancton și este răspândită în multe habitate din întreaga lume. Este considerată cea mai bună sursă naturală de astaxantină . În natură, astaxantina are o culoare portocalie strălucitoare. Animale precum somonul, homarul sau creveții capătă și ele această culoare de acolo.

Astaxantina BrainMax fiecare capsulă conține 8 mg de astaxantină în forma sa cea mai pură și   se extrage prin extractie cu CO 2 din alga Haematococcus pluvialis , care este cea mai bogata in cantitate de astaxantina. Este un produs natural, care, ca atare, are o biodisponibilitate de până la 50 de ori mai mare decât forma sa sintetică. Fiind unul dintre puținii antioxidanți, astaxantina trece în toate țesuturile și organele, inclusiv în creier.Moleculele de astaxantina sunt solubile în apă și grăsime și astfel pătrund în întregul strat dublu lipidic protector al celulelor.

brainmax pure astaxanthin infografic (pierdut) brainmarket CZ

Astaxantina este adesea numită „regele carotenoizilor” datorită reputației sale ca fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanți găsiți în natură. Conține cea mai mare cantitate de astaxantinămicroalge unicelulare de apă dulceHaematococcus pluvialis . LAatunci când această alge este stresată, intră în modul de supraviețuire și secretă astaxantina pentru a acționa ca un „câmp de forță” în jurul ei. Astaxantina protejează algele de schimbările din mediul lor, cum ar fi lumina ultravioletă, lipsa de nutriție sau schimbările de temperatură . Datorită astaxantinei, algele supraviețuiesc chiar și în cele mai dure condiții.

 

Astaxantina este produsă de microalge ca protecție naturală împotriva radiațiilor UV. În organism, poate absorbi apoi elementele negative legate de stresul oxidativ. Astaxantina este de o importanță deosebită deoarece nu se transformă niciodată într-un pro-oxidant . Aceasta înseamnă că nu poate provoca niciodată oxidare distructivă în organism . Din păcate, nu vă putem informa despre toate efectele pozitive pe care le oferă astaxantina. Puteți găsi mai multe informații despre astaxanthin la www.brainpedia.cz.

Beneficiile astaxantinei BrainMax

  • Cel mai puternic antioxidant natural.
  • Conține în mod natural alți cartenoizi precum uteina, cantaxantina și beta-carotenul.
  • Pătrunde în toate țesuturile, inclusiv în creier.
  • Efect sinergic în combinație cu ulei de măsline virgin bogat în polifenoli.
  • Producție 100% BIO fără OMG.
  • Potrivit pentru vegani.
co_o_astaxanthin_vime_infografika_brainmarket_cz_1

Dozare

1 capsulă o dată pe zi cu alimente.

Marimea portiei: 1 capsula
Pachetul contine 60 de doze.
Conținut (mg)
%RHP*
Astaxantina
8 mg
**
Ulei de măsline organic
500 mg
**
*RHP% - valoarea de referință a venitului
**Set de referință a venitului

Ingrediente

Ulei de măsline extravirgin organic, oleorășină naturală organică bogată în astaxantină din alge Haematococcus pluvialis. Capsulă vegetală pe bază de HPMC. Nu conține substanțe de balast (eteri).

Înștiințare

A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut al unei diete variate. Nu conține gluten și este potrivit pentru vegetarieni și vegani. Urmați un stil de viață sănătos.

Continut: 60 capsule vegetale

Cultivat și fabricat ecologic în Republica Cehă.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Suplimentele alimentare BrainMax
Dimensiunea pachetului: 60 capsule din plante
Formular: Capsulă
Pentru persoanele care se confruntă cu: Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Detoxifierea și funcția hepatică, Sănătatea ochilor
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: