Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Bec inteligent BrainLight LED, fir E14, 5,5 W, WiFi, APP, reglabil, colorat

Cod: 32571
Recomandare
Marcă: BrainLight
60,06 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Lumina fixată corect în casă, pe care o setați cu becul BrainLight, este cheia pentru un somn de calitate, performanță mentală , energie și dispoziție .Nu trebuie să folosiți deloc întrerupătoarele, pentru că când vii acasă seara, luminile se vor aprinde sau se vor stinge automat când pleci . Totul depinde de setările tale.

Cu becul nostru inteligent, puteți seta orice și de oriunde . Și toate acestea fără a conecta dispozitive și alte complexități. În plus, în fiecare pachet este inclusă o telecomandă , așa că dacă se întâmplă să pierzi Wi-Fi acasă, nu trebuie să-ți faci griji că nu poți controla iluminatul din casa ta. Când am dezvoltat becul BrainLight, ne-am gândit la fiecare situație pe care o puteți întâlni.

Notă: Din păcate, telecomanda nu funcționează cu becuri E14. Rezolvăm această problemă și datorită acestui fapt, aceste becuri sunt la preț redus. Cu toate acestea, le puteți controla în continuare prin aplicația TUYA de pe telefonul mobil.

Vă recomandăm pachetul convenabil 4+1 GRATUIT!

Bec E72 4+1 gratuit Bec inteligent BrainLight E14 în promoția 4+1 GRATUIT!

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Bec inteligent BrainLight LED, fir E14, 5,5 W, WiFi, APP, reglabil, colorat, 2700 - 6500 K

Stabiliți rutine ușoare pentru somn, muncă, lectură sau pentru fiecare parte a zilei. Cu becul inteligent BrainLight , puteți regla lumina din casa dvs. în funcție de cele mai recente informații științifice despre   efectul luminii asupra sănătății . Datorită controlului intuitiv prin   aplicația Tuya Smart sau controlerul   si compatibilitate cu   Alexa   și   OK Google   vei crea o atmosferă plăcută în interiorul tău. Treziți-vă în fiecare zi la lumina soarelui răsare și pregătiți-vă să dormiți cu o lume roșie care se estompează încet. Lumina puternică în timpul zilei ajută la   vigilență mai mare , susține memoria și   funcția cognitivă   si calibreaza ritmul circadian . Datorită luminii potrivite, puteți crește producția de melatonină proprie   in timpul somnului si iti imbunatateste sanatatea. Te vei trezi dimineața după   odihnă și cu energie nouă .

Notă: Nu puteți seta ritmuri și programe pentru trezire sau adormire pe becul E14 ca la clasicul E27.

Ce poate fi setat și automatizat cu becul inteligent BrainLight?

Puteți controla becul inteligent BrainLight fie prin Wi-Fi prin telefonul mobil de oriunde în lume, fie offline folosind telecomanda inclusă.

Puteți seta:

 1. Temperatura cromatică și intensitatea luminii.
 2. Culoarea luminii.
 3. Pornit oprit.
 4. Scene prestabilite, de exemplu pentru serviciu sau somn.

Puteți automatiza :

 1. Sarcină pentru ON/OFF la o anumită zi și oră.
 2. Temporizatorul de oprire, de exemplu, stinge lumina pe coridor în 15 minute.
 3. Se aprinde la sosire sau se stinge la plecare.
 4. Reglați luminile în funcție de vreme sau de răsărit și apus.

Cum să îmbunătățiți somnul ajustând culoarea și intensitatea luminii?

Treceți lumina în modul roșu cu cel puțin 2 ore înainte de a merge la culcare, aceasta va simula condițiile de lumină naturală care apar în natură la începutul serii și sub care am evoluat ca specie. Revenind la mediul natural de lumină al unei persoane, veți obține un somn mai profund și veți crește nivelul de melatonină , care este, de asemenea, unul dintre cei mai puternici antioxidanți din corpul nostru. Această schimbare va afecta și imunitatea, sănătatea și energia dimineții.

Datorită setărilor corecte de iluminare, eliminării luminii albastre de pe afișaje (de exemplu, aplicația f.lux) și umbririi ferestrelor de înaltă calitate, puteți obține un mediu de lumină naturală fără a fi nevoie să purtați ochelari de blocare a luminii albastre . Instrucțiuni video pentru setarea modului roșu în iPhone și alte fapte interesante despre melatonină pot fi găsite în articolul nostru .

SFAT: pentru a bloca lumina albastră nedorită de la afișajele și diodele mai mici, încercați un film de blocare a luminii albastre .

Operare simplă în aplicația inteligentă TUYA

Cum să asociați becul inteligent BrainLight cu aplicația?

Puteți controla becul inteligent BrainLight online folosind Wi-Fi sau offline folosind telecomanda care este inclusă în pachetul fiecărui bec. Deci, chiar dacă Wi-Fi-ul nu mai funcționează acasă, veți putea controla iluminarea prin intermediul telecomenzii. Iată un ghid rapid pentru asocierea becului cu aplicația TUYA . Instrucțiuni detaliate pot fi găsite aici .

 1. Instalați aplicația inteligentă TUYA pe smartphone-ul dvs. Descarcă iOS aici . Descărcați Android aici . Înregistrați-vă contul și verificați prin e-mail.
 2. Înșurubați becul inteligent BrainLight în filet și apoi porniți și stingeți încet becul cu comutatorul de 3 ori.
 3. Acum becul tău va începe să clipească. În aplicația TUYA, veți primi o notificare dacă doriți să adăugați becul. Selectați GO TO ADAUGA. Dacă nu ați primit notificarea, selectați pictograma portocalie + din dreapta sus și apoi MERGE LA ADĂUGAȚI.
 4. Așteptați câteva secunde pentru ca becul să fie adăugat și apoi puteți redenumi și seta becul.

1.) Cum se setează modul alb cald 2700 Kelvin

Puteți seta modul alb cald fie pe controler cu butonul WW (ALB CALDE), fie în aplicația TUYA din fila ALB, setând indicatorul de temperatură a culorii în jos, spre stânga.

Acest mod este potrivit ca lumină plăcută caldă la începutul serii și seara. Cu 90 de minute înainte de culcare nu mai este potrivită deoarece conține o componentă albastră și verde care ar încetini producția de melatonină a hormonului de somn.

2.) Cum să configurați un alb rece, stimulativ mental, de 3700 Kelvin

Nu veți găsi acest mod pe controler. Va trebui să-l configurați în aplicația TUYA. Cel mai bine salvează această scenă în fila SCENA, unde alegi butonul EDITARE din dreapta sus. Apoi, faceți clic pe CULOAREA SCENEI și ajustați temperatura cromaticității conform imaginii de mai jos. Este o idee bună să denumiți acest mod și să confirmați cu butonul TRIMITE.

Acest mod este convenabil de utilizat în timpul zilei ca lumină naturală, când afară este întuneric și trebuie să vă treziți pentru lucru. Acest regim nu este potrivit pentru seara devreme și înainte de culcare, deoarece conține o componentă albastră puternică energetic,care ar încetini producția de melatonină a hormonului somnului.

3.) Cum să setați modul roșu de repaus

Puteți găsi acest mod pe controler ca butonul R. În același timp, îl puteți salva în fila scenă sau îl puteți regla manual în fila de culoare.

Această culoare este potrivită cu 90 de minute înainte de culcare deoarece nu conține nici o componentă albastră, nici verde, ceea ce înseamnă că nu încetinește producția de melatonină, hormonul somnului, de care aveți nevoie pentru a obține un somn bun. Un studiu din 2012, în care cercetătorii au evaluat efectul terapiei cu lumină roșie asupra a 20 de atlete, mărturisește, de asemenea, efectele pozitive ale luminii roșii înainte de culcare. Participanții au fost desemnați aleatoriu să primească 30 de minute de terapie cu lumină roșie în fiecare noapte timp de 14 zile. În comparație cu un grup placebo care nu a fost expus la lumină roșie, participanții au avut o calitate îmbunătățită a somnului , niveluri de melatonină și performanță de anduranță .

Specificații:

Tip sursa de lumina: LED

Clasa energetica: A+

Priză: E14

CRI: 84

Stivuire de culori: RGB

Temperatura cromatica (K): 2700* - 6500 K

Consum de energie: 5,5 W

Control: aplicația Tuya Smart , telecomandă

Funcționează cu: Alexa, Ok Google

Wi-Fi: 2,4 Ghz

Înlocuire pentru: bec de 40 W

Proiectat în Republica Cehă, fabricat în China.

Luminozitate: 470 Lm

Certificate: CE, RoHS

Tensiune (V): 220 - 240 V

Fără mercur.

Unghi: 180°

Durată de viață: 7 - 15 mii de ore

* Din păcate, cromaticitatea începând de la 3.000 K este indicată incorect pe ambalaj. Vă rugăm să scuzați această eroare. Citirea corectă este de la 2700 K la 6500 K.

Conținutul pachetului: 1 bec, 1 controler, instrucțiuni.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Acasă
Tip: Bec de lumină
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Chytrá žárovka BLight LED, závit E27, 11 W, WiFi, APP, stmívatelná, barevná - BrainMarket.cz

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: