Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

laSaponaria Cremă solară SPF 50 BIO, 125 ml

Cod: 23188
Recomandare
Marcă: laSaponaria
113,46 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Potrivit și pentru bebeluși! O protecție solară ultra-fină și eficientă cu filtre minerale naturale care protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB. Se aplica usor datorita dozatorului, se intinde bine si nu lasa urme albe. Este special dezvoltat pentru pielea bebelușilor și pentru pielea sensibilă sau alergică. Te va proteja chiar si de cel mai agresiv soare.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Crema solara laSaponaria SPF 50 BIO

O protecție solară ultra-fină și eficientă cu filtre minerale naturale care protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB. Se aplica usor datorita dozatorului, se intinde bine si nu lasa urme albe. Este special dezvoltat pentru pielea bebelușilor și pentru pielea sensibilă sau alergică. Te va proteja chiar si de cel mai agresiv soare.

Ingrijire solara laSaponaria contine   filtre minerale naturale oxid de zinc și dioxid de titan,   care protejează eficient atât împotriva razelor solare UVB cât și a celor UVA. Toate produsele de îngrijire solară sunt, de asemenea, testate dermatologic pentru pielea sensibilă și   100% fără nanoparticule periculoase . Crema este, de asemenea, rezistentă la apă , dar este la latitudinea fiecărui client cât de des își va reînnoi protecția.

Crema contine si substante de ingrijire precum   vitamina E, extract de floarea soarelui   și apă de rodie pentru a proteja pielea de procesul de oxidare și de îmbătrânire. Pielea rămâne astfel moale și hidratată, nu este uscată ca după utilizarea cremelor solare convenționale.

Utilizare

Aplicați crema uniform pe piele înainte de expunerea la soare. Cantitatea folosita afecteaza durata protectiei (mai multa crema = mai multa protectie). Repetați de mai multe ori pe parcursul zilei, mai ales după baie (deși crema este rezistentă la apă, este întotdeauna mai bine să reînnoiți protecția). Este important să evitați soarele între orele 11 și 14 și să protejați sugarii și copiii de lumina directă a soarelui. Atenție, scoateți siguranța înainte de prima utilizare.

Ingrediente

Aqua, oxid de zinc, ulei de cocos nucifera*, trigliceridă caprilic/capric, apă de fructe de Punica Granatum*, alcan C13-15, dioxid de titan, propandiol, ulei de semințe de Helianthus Annuus*, trilinoleat hidrogenat de tri (poligliceril-3/lauril), acid polihidroxileat , acetat de tocoferil, silice, bisabolol, orizanol, lauroil lizină, sulfat de magneziu, stearat de magneziu, tocoferol, palmitat de ascorbil, lecitină, acid citric, alcool fenetilic, alcool undecilic * din agricultura ecologică

De ce laSaponaria ne-a cucerit inimile

 • Toate produsele sunt 100% naturale   și foarte mult   materii prime de calitate   si in completare   Calitate BIO.
 • Există o poveste puternică în spatele ei, care vrea nu doar să vândă produse, ci mai presus de toate să răspândească gradul de conștientizare.
 • Sprijină   proiecte sociale, comerț echitabil   și tot ceea ce face, face cu inima.
 • El profită la maximum   materii prime locale   și lucrează cu fermieri locali conștienți.
 • Este îmbibat   lanțul de aprovizionare etic și zero materii prime discutabile .
 • Folosește în mare parte materiale plastice reciclate sau bio-plastice și în general încă   își inovează ambalajul pentru o mai mare durabilitate .
 • Toate produsele sunt rezultatul   produse artizanale realizate manual .
 • Nu doar produse   miros și arată minunat , dar oferă   calitate superioara la un pret corect .

Evitați cremele de protecție solară convenționale

Majoritatea cremelor de protecție solară de pe rafturile supermarketurilor și farmaciilor nu sunt altceva decât un cocktail chimic. Conțin parabeni (conservanți), adesea aluminiu, parfumuri artificiale (cei mai des întâlniți alergeni) și filtre chimice (ex. oxibenzonă, benzofenonă, oxifenonă și altele). Atenție la filtrele chimice. Unele protejează doar împotriva radiațiilor UVB, dar nu și împotriva UVA (de exemplu, octinoxat, octisalat, cinoxat, acid aminobenzoic, amiloxat sau enzacamen). Prin urmare, căutați întotdeauna protecție împotriva radiațiilor UVA pe cutie. Filtrele fizice (minerale), care sunt utilizate în cremele de protecție solară cu adevărat naturale, funcționează în general cel mai bine și reflectă cel mai mult lumina soarelui. În plus, filtrele chimice produc radicali liberi care dăunează celulelor. De asemenea, pot provoca dezechilibru hormonal.

Pentru o mai bună întindere, producătorii reduc și dimensiunea particulelor pentru a face cremele mai ușor de întins. Micro devine nano. Nanoparticulele sunt deja atât de mici (mai puțin de 100 nm) încât pot trece prin piele și pot cauza probleme în organism. Este indicat să le evitați.

Cremele obișnuite sunt, de asemenea, complet nepotrivite vieții acvatice, așa că atunci când facem baie în ulei, contribuim la toxicitatea apelor și a mărilor.

Alege filtre minerale

Cremele naturale de protecție solară folosesc compuși care pot fi obținuți din minerale pentru a proteja împotriva radiațiilor UV. Cele mai comune sunt dioxidul de titan (TiO2) și oxidul de zinc (ZnO). Ele nu pot irita sau provoca alergii la piele și sunt complet sigure. Ele funcționează pe un principiu pur fizic - creează un strat slab pe piele care reflectă radiațiile UV.

Ce înseamnă SPF/LSF?

În primul rând - SPF și SPF înseamnă exact același lucru. SPF este o abreviere pentru factorul de protecție solară în engleză, în timp ce LSF înseamnă Lichtschutzfactor german. Ambele înseamnă factor de protecție solară.

SPF indică nivelul de protecție împotriva razelor solare. Mai simplu spus, acesta este un multiplu al timpului normal în care poți sta la soare fără să te arzi. Cel mai obișnuit timp sigur la soare pentru pielea normală este de aproximativ 15 minute. Un factor de 30 crește de această dată cu un factor de 30, ceea ce înseamnă 450 de minute sau 7,5 ore.

Totuși, trebuie avut în vedere că, de exemplu, la mare (unde ștergeți cu un prosop) sau în condiții de munte, intensitatea este mai mare.

Care este diferența dintre factorii de protecție?

În mod surprinzător, nu există atât de multă diferență între factorii de protecție pe cât ar părea la prima vedere. Experții SPF raportează că SPF 30 blochează maximum 97,4% din razele UVB, în timp ce SPF 50 blochează 98%. Deci diferența este într-adevăr foarte mică.

Care este procentul de protecție UVB?

 • SPF 15 - 93%
 • SPF 30 - 96,7 - 97,4%
 • SPF 50 - 98%
 • SPF 50+ - 98,3%

Prin urmare, vă recomandăm să utilizați creme de protecție cu o valoare minimă de SPF 30 sau mai mult. Persoanele cu pielea foarte sensibilă ar trebui să aleagă produse cu protecție maximă posibilă.

Atenție, un SPF foarte mare poate crea senzația că putem petrece mult mai mult timp la soare și putem fi protejați corespunzător. Cu toate acestea, valoarea SPF nu este legată de timpul petrecut la soare, mai degrabă indică proporția razelor solare care sunt blocate.

Cremele de protecție solară sunt eficiente doar dacă sunt aplicate în cantități suficiente și adesea, indiferent de valoarea SPF.

Care este diferența dintre radiațiile UVA și UVB?

Radiațiile UVB sunt responsabile pentru arderea pielii, în timp ce UVA pătrund mai adânc și contribuie la îmbătrânirea pielii. Ambele tipuri de radiații au un efect negativ asupra pielii în timpul expunerii prelungite și, în cel mai rău caz, pot provoca chiar cancer de piele.

Factorul SPF exprimă protecția împotriva radiațiilor UVB. Dacă caseta arată și UVA în cerc (fără număr), înseamnă că produsul respectă standardul care indică faptul că UVA trebuie să aibă un factor de cel puțin 1/3 din factorul pentru UVB. Așa că alege întotdeauna creme care fie comunică clar factorul de protecție UVA, fie cel puțin au UVA în ring.

Pe ce te poți baza cu produsele laSaponaria?

Încă de la început, în laSaponaria, ei sprijină micii fermieri locali care își pun inima în munca și produsele lor. Această rețea a crescut de-a lungul timpului, iar laSaponaria este pe bună dreptate mândră de ea. Este o colaborare care chiar are sens. În plus, folosesc și câteva ingrediente certificate de comerț echitabil care ajută proiectele sociale și comunitățile locale din întreaga lume. La laSaponaria, sunt foarte serioși în ceea ce privește ingredientele lor, motiv pentru care produsele lor sunt atât de curate și fără ingrediente discutabile. Tocmai această abordare a fost cea care ne-a cucerit cu adevărat.

Siglele direct pe produse au si sarcina de a comunica un mesaj clar. Acestea indică faptul că toate ingredientele provin dintr-un lanț de aprovizionare etic, ajută proiectele sociale și comunitățile locale. Al doilea indică faptul că una sau mai multe materii prime sunt certificate drept comerț echitabil.

Siglă   Cosmetici Biologici anunță și demonstrează cu mândrie   Calitate produs BIO . Este emis de organismul extern de certificare CCPB, care verifică în timpul controalelor periodice dacă materiile prime corespund calității date. Dar examinează și alte componente ale producției, inclusiv ambalarea și lanțurile de aprovizionare.

Fără suferință, fără teste pe animale și fără ingrediente pe animale . Deși acest logo nu este emis de nicio autoritate externă, este cuvântul de onoare și declarația însăși laSaponaria, care este membră a VIVO - o organizație italiană non-profit împotriva testării pe animale care își auditează membrii.

Sincer   producție manuală artizanală . Acesta este mesajul acestui logo, care spune povestea că atunci când cineva își pune inima în fiecare piesă pe care o face, se vede.

Ambalare

125 ml

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: