BrainMax Vegan Omega 3, 90 capsule gelatinoase moi Ulei vegan omega 3 obținut din microalge în capsule vegetale, supliment alimentar

Cod: 67236
Noutate VEGAN Testat în laborator Inima și vasele de sânge Sănătatea ochilor
Marcă: BrainMax
152,48 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
27.6.2025

O configurație premium de ulei vegetal omega 3, pe bază de ulei de microalge cu ecosistem închis de la VivoMega, cu un profil excepțional de DHA și EPA. Îmbogățit cu vitamina K2 sub formă de MK-7 în forma patentată K2 VITAL® DELTA și vitamina D3 vegană din pin. Protejat de oxidare cu vitamina E și polifenoli din ulei de măsline organic Picual. Fără toxine, miros de pește și orice semne de oxidare.

Informaţii detaliate

Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Omega 10 vegană

Cel mai pur omega 3 direct din alge pentru creier și inimă

BrainMax Vegan Omega combină cea mai pură sursă de omega-3 din algele Schizochytrium cu ulei de măsline premium organic antioxidant și o matrice de vitamine vegane patentată de D3 și K2. Cu aproape 800 mg de DHA și EPA într-o singură porție, acest supliment este modalitatea ideală de a suplimenta cei mai naturali acizi grași omega-3. Uleiul de alge asigură o puritate maximă, fără contaminanții tipici peștilor marini. Susține eficient sănătatea creierului, a inimii și a vederii.

vegan1
Omega 3 direct din alge
vegan2
Polifenoli din ulei de măsline organic
Norvegia
Calitate premium din Norvegia

Algele sunt cea mai bună sursă de omega 3

Deși putem obține omega 3 și din, de exemplu, semințe de chia sau de in, conversia ALA în DHA și EPA din aceste surse vegetale este adesea sub 10% sau mai puțin. Uleiul de alge conține omega 3 într-o formă pe care organismul o poate utiliza ușor și eficient. Prin urmare, este mai bine să alegeți alge marine, care formează o bază esențială a lanțului trofic. Datorită algelor, peștii sunt bogați în omega 3. În plus, algele sunt o sursă sustenabilă și, mai presus de toate, primară de acizi grași omega 3, ceea ce elimină semnificativ riscul de contaminare cu metale grele, toxine și microplastice. De asemenea, conțin fosfolipide naturale, datorită cărora acizii grași sunt perfect absorbabili. Algele conțin clorofilă, o substanță care contribuie la formarea hemoglobinei.

comparație reparații
apariția omega-ului

De ce să bei ulei de pește când poți bea ulei din algele pe care le mănâncă peștii?

Poate nu știai că peștii mănâncă alge, care sunt bogate în acizi grași omega-3. Așa că ai sărit peste un pas și suplimentezi cu ulei de pește omega-3. Lasă peștii să înoate și treci la uleiul de alge virgine ALGAE , care conține mult mai mulți acizi grași omega-3 decât peștele și s-a confirmat în 2008 că este la fel de nutritiv ca somonul.1

Parametri cheie de calitate verificați în laborator

Stabilitatea oxidativă și puritatea sunt indicatori esențiali nu numai ai calității uleiurilor omega 3, ci și ai efectului pozitiv sau negativ al acestora asupra organismului. De aceea, aceste valori sunt importante pentru noi. TOTOX și alți indicatori reflectă gradul de oxidare și, prin urmare, prospețimea și stabilitatea produsului . În același timp, monitorizăm și conținutul de metale grele, cum ar fi arsenicul sau mercurul, și alți contaminanți din mediu, inclusiv dioxine și PCB (bifenili policlorurați). Rezultatele analizelor garantează efectul pozitiv al uleiului și adecvarea sa pentru suplimentarea pe termen lung.

masă vegană

Cunoști prospețimea acizilor grași omega 3 pe care îi ai?

Întrebați furnizorul dumneavoastră de omega 3 despre valorile actuale ale indicatorilor de calitate a oxidării! Majoritatea vânzătorilor preferă să nu afișeze această valoare, deoarece acestea sunt adesea oxidate. Astfel de acizi cu siguranță nu contribuie la sănătate, așa cum se menționează într-un studiu recent de la National Geographic. Cu omega 3-ul nostru, sunteți sigur că veți consuma ce e mai bun!

2național
infograficul barometrului

Cum recunoști oxidarea? Ce valori să monitorizezi?

Omega oxidat poate fi recunoscut după mirosul de pește, eructațiile de pește sau problemele digestive. În acel moment, este prea târziu pentru tine, așa că este mai bine să monitorizezi valorile de oxidare. Când este TOTOX mai important pentru tine și când este indicele de peroxid (PV)? TOTOX ( 2 x PV + p-AV) are sens pentru uleiurile comune, decolorate și fără aromă, cum ar fi uleiurile de pește incolore. Cu toate acestea, atunci când în ulei sunt prezenți pigmenți naturali (de exemplu, astaxantină, clorofilă în uleiurile de alge) sau arome, valoarea anisidinei (p-AV) este adesea distorsionată. În astfel de cazuri, este mai sigur să ne bazăm doar pe valoarea peroxidului (PV).

Protecția polifenolilor a omega 3 împotriva oxidării

Dezavantajul acizilor grași omega-3 este susceptibilitatea lor la oxidare. Pentru a proteja fragilii acizi grași omega-3 DHA și EPA de oxidare, am amestecat uleiul de alge cu ulei de măsline organic Picual, bogat în polifenoli și acid oleic. Această sinergie polifenolică nu numai că va proteja împotriva oxidării, dar va asigura și un tranzit lin prin tractul digestiv. Cel mai important, combinația de polifenoli omega-3 și din uleiul de măsline asigură o mai bună încorporare a acizilor grași omega-3 EPA și DHA în membranele celulare.

ulei de măsline
Cântare

Echilibrul dintre omega 3 și omega 6 este esențial

Buna funcționare a membranelor celulare depinde de un raport echilibrat între acizi grași omega 3 și omega 6. Membranele celulare trebuie să fie suficient de permeabile pentru a permite pătrunderea nutrienților și eliminarea deșeurilor. Raportul ideal al acestor grăsimi esențiale în organism ar trebui să fie, de preferință, sub 1:5, optim 1:3, dar în Europa este de obicei de până la 1:15, ceea ce perturbă procesele celulare normale. Prin urmare, astăzi, aportul de acizi grași omega 6 este adesea excesiv, ceea ce necesită un aport crescut de omega 3 pentru a menține echilibrul.

Vitamina K2 ca MK7 K2VITAL®DELTA, fabricată de compania norvegiană Kappa BioScience

Această formă patentată de vitamina K2, sub forma MK7 all-trans, este mult mai stabilă decât alte forme de vitamina K2. Se caracterizează printr-o utilizare și o biodisponibilitate ridicate . Comparativ cu formele convenționale de vitamina K2, care au un timp de înjumătățire în organism de 1,5 ore, această formă de vitamina K2 rămâne în organism timp de 78 de ore . Aceasta înseamnă un timp de înjumătățire de 48 de ori mai lung.

comparație k2
Vitamina K2 MK-7 (Cehă) cu oxid de magneziu

Vitamina K2 patentată

Am folosit vitamina K2 sub forma MK-7, o formă brevetată de la marca norvegiană K2VITAL®DELTA . Aceasta este cea mai ușor absorbabilă formă de vitamina K2. Dintre toate vitaminele K, are cel mai lung timp de înjumătățire, ceea ce înseamnă că rămâne în organism până la 72 de ore! Este protejată de o înveliș sferică și, prin urmare, este suficient de protejată atât în ​​timpul producției, cât și în tractul gastrointestinal. Acest lucru îi ajută să mențină o stabilitate ridicată chiar și la temperaturi ridicate. Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății normale a oaselor.

De fapt, veți găsi vitamina K2 în vitamina K2 a noastră.

Kappa a realizat, de asemenea, un studiu privind calitatea, stabilitatea și eficacitatea vitaminei K2 în suplimentele neminerale, unde stabilitatea nu ar trebui să fie o problemă. Jumătate dintre aceste produse neminerale cu vitamina K2 au prezentat probleme de calitate, o treime din eșantion neprezentând niciun conținut măsurabil de vitamina K2 (zero). O cincime dintre produsele care au măsurat conținutul de vitamina K2 a fost între 26-75% din cantitatea declarată pe etichetă. Doar un sfert dintre produsele care au măsurat conținutul de vitamina K2 au corespuns cu cantitatea de pe etichetă.

kappa
capsulă zburătoare

Cum să susținem funcția creierului în mod natural?
DHA este crucial pentru buna funcționare a creierului. Recomandăm omega-3 vegan cu conținut ridicat de DHA din microalge pentru oricine caută o modalitate naturală de a susține creierul, fără ingrediente de origine animală.

Cum să menții o inimă sănătoasă cu o dietă bazată pe plante?
EPA și DHA din microalge contribuie la funcționarea normală a inimii. Datorită vitaminelor D3 și K2 adăugate, acestea protejează vasele de sânge și susțin starea normală a sistemului circulator. Ești vegan sau pur și simplu nu-ți place uleiul de pește? Atunci capsulele noastre vegane cu ulei omega 3 din microalge sunt cea mai viabilă opțiune.

Cum să alegi cele mai bune capsule vegane cu omega-3?
Atunci când alegeți, căutați acizi grași omega-3 din microalge, stabilitate la oxidare și vitamine adăugate. Cei mai buni acizi grași omega-3 fără ulei de pește conțin DHA și EPA, ulei de măsline organic, vitaminele D3, K2 și E, o combinație logică.

Dozare

3 capsule pe zi. Puteți diviza doza. Recomandăm administrarea cu alimente.


Ingrediente în 3 capsule Cuprins RHP*
Ulei din algele Schizochytrium sp. 1090 mg **
din care Omega-3 totali 777 mg **
din care DHA 759 mg **
din care EPA 8,19 mg **
Ulei de măsline organic 1907 mg **
din care Omega-9 1347 mg **
din care polifenoli 1,47 mg **
Vitamina E (tocoferoli) 3,75 mg 31,2%
Vitamina D3 vegană (din pin) 5,46 mcg / 218 UI 109,2%
Vitamina K2 ca MK-7 (din ulei K2 VITAL® DELTA 1% MCT) 5,46 mcg 7,2%
*% din doza zilnică de referință
** doza zilnică de referință nu a fost stabilită

Prin achiziționare, veți susține și pădurile cehe #copacdecomandă!

Ingrediente: Ulei de alge Schizochytrium sp. (1090 mg, RHP **), din care acizi grași omega-3 totali (777 mg, RHP **), din care DHA (759 mg, RHP **), din care EPA (8,19 mg, RHP **), ulei de măsline BIO (1907 mg, RHP **), din care omega-9 (1347 mg, RHP **), din care polifenoli (1,47 mg, RHP **), vitamina E (tocoferoli) (3,75 mg, RHP* 31,2%), vitamina D3 vegană (din pin) (5,46 mcg / 218 UI, RHP* 109,2%), vitamina K2 ca MK-7 (din ulei K2 VITAL® DELTA 1% MCT) (5,46 mcg, RHP* 7,2%). Învelișul capsulei este 100% tapioca.

1. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO și James P HOFFMAN. Capsule cu ulei de alge și somon gătit: surse echivalente din punct de vedere nutrițional de acid docosahexaenoic . 2008.

Producător: BRAINMARKET sro, Hladnovská 83, Ostrava 712 00, Cehia.

Distribuitor pentru Europa: BrainMarket GmbH, Enderstraße 94, 01277, Dresda, Germania.

Depozitare: A se păstra la frigider, într-un loc uscat și întunecat. Nu scoateți silicagelul din recipient și asigurați-vă că capacul este întotdeauna bine închis.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează, cu excepția cazului în care este recomandat de un medic. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Mențineți un stil de viață sănătos.

Dimensiunea pachetului: 90 capsule (30 de porții). Greutate: 128,7 g.

A se consuma de preferință înainte de / numărul lotului: vezi eticheta.

Parametri suplimentari

Categorie: Omega-3 și alte grăsimi
EAN: 8595726815769
Dimensiunea pachetului: 90 capsule vegetale
Formular: Vegan capsule
Pentru persoanele care se confruntă cu: Imunitate, Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Articulații și sistemul musculo-scheletic
Tip: Omega 3
Număr de capsule:: 90

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: