BrainMax Vegan Omega Kids, omega-3 pentru copii, 90 ml Cea mai pură sursă de Omega-3 cu aromă de lămâie, 696 mg DHA, vitaminele D3 și K2, 45 de doze, supliment alimentar
Cod: 48356Produse asociate
Descriere detaliată a produsului

Creierul copiilor are nevoie de DHA!
Ca o componentă structurală majoră a cortexului cerebral, DHA reprezintă aproximativ 15-20% din grăsimile din această zonă a creierului, fiind responsabilă pentru:
- Memorie, limbaj, gândire abstractă și conștiință.
- Sprijinirea creșterii și dezvoltării neuronilor și a celulelor nervoase, funcția sinapselor, care sunt esențiale pentru transmiterea eficientă a semnalelor nervoase între celule.
- Dezvoltarea cognitivă și vizuală
- Sprijinirea abilităților de învățare și memorie, dezvoltarea abilităților vizuale și a vorbirii, așa cum s-a dovedit în studii efectuate pe copii cu cantități suficiente de DHA!
.jpg)
O singură doză conține 696 mg de DHA!
Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar pentru copilul dumneavoastră, acizii grași omega-3 sunt esențiali. BrainMax Vegan Omega KIDS conține tot ce este necesar pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Spre deosebire de versiunea pentru adulți, versiunea pentru copii are mai puțin ulei de măsline, ceea ce îi conferă uleiului un gust mai blând. Acest lucru face ca acest ulei să fie plăcut de utilizat pentru copii, iar dozajul cu pipetă îl face mai ușor de administrat.
- Formă lichidă pentru utilizare ușoară de către copii
- Nu este oxidat, așa cum este cazul capsulelor
- 1 doză conține tot ce este necesar pentru o dezvoltare sănătoasă a copilului
Algele sunt cea mai bună și mai pură sursă de OMEGA-3 DHA și EPA
Uitați de semințe – nu veți obține DHA eficient din ele. Uleiul de alge ALGAE este o sursă pură, pe bază de plante, de omega- 3 ( DHA și EPA), cultivată fără toxine sau metale grele. Spre deosebire de ALA din chia sau nuci, care aproape niciodată nu este convertit, algele reprezintă o sursă naturală și sustenabilă, care oferă o absorbție excelentă datorită fosfolipidelor sale și, în plus, clorofilei pentru detoxifierea ficatului.

De ce am adăugat vitamina K1 în produs?
Vitaminele K1, K2 și D3 funcționează perfect împreună în organism.
Iar vitamina K1 are un rol specific în această interacțiune: contribuie la coagularea normală a sângelui, ceea ce este deosebit de important în perioada de creștere și dezvoltare.
Combinația dintre D3, K2 și K1 creează astfel un suport complet pentru:
- Absorbția și utilizarea calciului (D3)
- Menținerea sănătății normale a oaselor (K2)
- Și funcția corectă de coagulare a sângelui (K1)
Datorită dozării precise picătură cu picătură, acest supliment este ușor de adaptat nevoilor individuale – fie că este vorba de copii mici sau adulți.

 Omega kids Vznik oleje.jpg)
De ce să bei ulei de pește când poți bea ulei din algele pe care le mănâncă peștii?
Poate nu știai că peștii mănâncă alge, care sunt bogate în acizi grași omega-3. Așa că ai sărit peste un pas și suplimentezi cu ulei de pește omega-3. Lasă peștii să înoate și treci la uleiul de alge virgine ALGAE, care conține mult mai mulți acizi grași omega-3 decât peștele și s-a confirmat în 2008 că este la fel de nutritiv ca somonul.4
Testat de un laborator independent
Produsul a fost Testat de un laborator independent pentru peste 35 de parametri. Inspecția a inclus teste pentru metale grele, siguranță microbiologică și rată de oxidare - TOTOX ( indicatorul de prospețime al uleiului ) a obținut o valoare excelentă de 9, ceea ce confirmă stabilitatea și calitatea ridicată a uleiului. Așadar, puteți fi siguri că consumați un supliment pur, sigur și eficient, fără contaminanți toxici. Protocolul cu rezultatele testelor poate fi găsit aici.
De asemenea, monitorizăm:
- Metale grele
- Microbiologie
- Certificat de sănătate și securitate
- Certificat VivoMega
 čeština_1.jpg)
 CZ EDIT RISO.jpg)
De unde ştiţi? Oxidarea Omega-3
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciunul dintre aceste inconveniente legate de produsul nostru, deoarece am protejat uleiul de alge deja proaspăt de oxidare cu polifenoli din ulei de măsline organic din Andaluzia. Astfel, uleiul nostru atinge o valoare foarte scăzută a peroxidului - max. 2,0 - ceea ce înseamnă că este oxidat minim.
_1.jpg)
Beneficiile acizilor grași omega 3 din alge
- Algele nu conțin contaminanți, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe toxice precum mercurul și PCB-urile care pot fi prezente în unii pești. Acest lucru face ca algele să fie considerate o sursă sigură și curată de acizi grași omega-3.
- Producția de alge este, de asemenea, ecologică, ceea ce înseamnă că nu contribuie la pescuitul excesiv și la degradarea ecosistemelor marine, așa cum o face pescuitul tradițional, ceea ce o face o alegere mai sustenabilă pentru sănătatea planetei și a noastră.
- Datorită biodisponibilității lor ridicate, acizii grași omega-3 din alge sunt ușor absorbiți și utilizați de organism, asigurând o utilizare maximă în organism.
- Omega 3 extrași din alge sunt, de asemenea, bogați în clorofilă, printre altele.
- Potrivit pentru vegani.
- O sursă de omega 3 pentru persoanele alergice la pește și fructe de mare.

Problema zilelor noastre: Conținut mai mare de OMEGA 6 DECÂT DE OMEGA 3!
Problema actuală a dietei occidentale este aportul ridicat de acizi grași omega-6 în comparație cu omega-3. Europeanul mediu are un raport celular de omega-3 la omega-6 de 1:15. Aceasta înseamnă că pentru fiecare parte de omega-3 există 15 părți de omega-6. Cu toate acestea, un raport sănătos începe de la un raport de 1:5, iar cel mai optim este 1:3. La un raport de 1:3, membranele celulare funcționează corect, iar acest lucru se reflectă într-o sănătate generală mai bună la toate nivelurile. Dimpotrivă, la un raport de 1:15 și mai mare, în interiorul corpului se dezvoltă un mediu nesănătos, iar individul este mult mai susceptibil la bolile civilizației. Toate acestea sunt cauzate de o dietă proastă, bazată pe un aport ridicat de omega-6 din alimente (produse prăjite, uleiuri din semințe vegetale, produse de origine animală provenite din ferme industriale). Înainte ca dieta occidentală să ajungă la inuiți, s-a constatat că aceștia aveau un raport celular de 1:2 și practic nu sufereau de nicio boală. Prin urmare, obiectivul tău ar trebui să fie limitarea aportului de omega 6 și creșterea aportului de omega 3 de calitate.
 Pomer Omega kyselin.jpg)
Totul se rezumă la raportul dintre aportul de OMEGA 3 și OMEGA 6.
Pentru ca membranele celulelor noastre să funcționeze corect. Aceasta înseamnă permiterea pătrunderii nutrienților și eliberarea produselor reziduale, membranele acestora trebuie să fie permeabile. Prin urmare, raportul celular dintre omega 3 și 6 ar trebui să fie, de preferință, sub 1:5, optim 1:3, dar standardul european este, din păcate, de 1:15. Cu toate acestea, problema de astăzi este aportul excesiv de OMEGA 6, iar acest lucru trebuie compensat printr-o doză mai mare de omega 3. Așadar, dacă mâncați, de exemplu, un pachet de chipsuri cu 30 g de omega 6, ar trebui să luați cu el 10 g de acizi grași omega 3.


Omega 3 și funcția creierului
Algele sunt acum o sursă recunoscută și preferată de acizi grași omega-3. Acest superaliment pe bază de plante este bogat în acizi grași omega-3 importanți, cum ar fi DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic), care sunt cruciali pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului, a sistemului nervos și a vederii.
Efectul omega-3 asupra sănătății creierului
Acizii grași esențiali Omega 3 se numără printre cei mai importanți nutrienți pentru integritatea și performanța creierului. Dintre toți acizii grași esențiali, omega-3 sunt cei mai abundenți în creier. Aceștia sunt elementele constitutive ale creierului și ale membranelor celulelor nervoase. Dacă există o lipsă a acestor acizi grași, creierul va utiliza toate grăsimile disponibile, ceea ce nu este o soluție optimă pentru acesta.
- Omega-3 joacă un rol în comunicarea celulelor creierului.
- DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului.
- Susține neuroplasticitatea creierului (capacitatea creierului de a se dezvolta și schimba prin crearea de noi conexiuni pentru a se adapta la învățare și a procesa informațiile mai rapid). 1
- Participă la comunicarea corectă dintre neurotransmițători.

Susține comunicarea celulelor creierului

Susține niveluri optime neurotransmițători

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului


Comunicarea corectă între neurotransmițători
Vitamina D3 și K2 Vital Delta
Vitaminele D3 și K2 sunt liposolubile și de origine vegetală. Vitamina D3 este obținută din pin, iar vitamina K2 de la compania norvegiană Kappa Bioscience provine din nucșoară. Împreună cu acizii grași omega-3, acestea asigură o depunere corectă a calciului în oase, o imunitate puternică și oase și dinți sănătoși. Conform studiilor, Vitamina K2 Vital Delta este cea mai eficientă vitamina K2 de pe piață, datorită tehnologiei de încapsulare care asigură o stabilitate excepțională. Vitamina D3 este importantă pentru copii, pentru a susține creșterea sănătoasă a oaselor și a dinților, pentru a optimiza funcția sistemului imunitar și pentru a regla nivelul de calciu din organism.

DHA (>250 mg) contribuie la menținerea unei vederi bune

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății dinților

Vitamina D contribuie la o funcționare musculară sănătoasă


Polifenolii din uleiul de măsline (>20 g) contribuie la protejarea lipidelor din sânge

DHA și EPA (>3 g) contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale

Vitamina D este implicată în procesul de diviziune celulară

DHA și EPA contribuie la menținerea unor niveluri adecvate de trigliceride în sânge

Înlocuirea grăsimilor saturate cu grăsimi nesaturate (acid oleic) poate avea un efect pozitiv asupra colesterolului din sânge.
Dozare
2 pipete zilnic cu alimente(1 stoarcere este egală cu 1 ml). Dacă este necesar, amestecați în hrana pentru sugari sau copii.
Compoziție într-o doză (2 pipete = 2 ml) | Cuprins | VNR* |
---|---|---|
Ulei din algele Schizochytrium sp. | 1 ml | ** |
din totalul Omega 3 | 712,5 mg | ** |
din care DHA | 696 mg | ** |
din care EPA | 7,5 mg | ** |
Ulei de măsline organic | 1 ml | ** |
din care omega 9 | 705 mg | ** |
din care polifenoli | 0,778 mg | ** |
Vitamina E (tocoferoli) | 3,45 mg | 28,6% |
Vitamina D3 vegană (din pin) | 20 mcg / 800 UI | 400% |
Vitamina K2 ca MK-7 (din ulei K2 VITAL® DELTA 1% MCT) | 20 mcg | 26,6% |
extract de rozmarin | 40 mg | ** |
Vitamina K1 | 20 mcg | 26,7% |
*% din doza zilnică de referință ** doza zilnică de referință nu a fost stabilită |
Vitamina D1 , vitamina K2

Prin achiziționare, veți susține pădurile!
1. WU, Aiguo, Zhe YING și Fernando GOMEZ-PINILLA. Suplimentarea alimentară cu DHA sporește efectele exercițiilor fizice asupra plasticității sinaptice și a cogniției . 2011.
2. GUSTAFSON, Deborah R, K BÄCKMAN, N SCARMEAS, Y STERN, JJ MANLY, R MAYEUX și Y GU. Acizii grași alimentari și riscul de boală Alzheimer și demențe asociate: Observații din cadrul Proiectului de Îmbătrânire Washington Heights-Hamilton Heights-Inwood Columbia (WHICAP) . 2020.
3. THOMAS, J, CJ THOMAS, J RADCLIFFE și C ITSIOPOULOS. Acizii grași Omega-3 în prevenirea timpurie a bolilor neurodegenerative inflamatorii: Focus pe boala Alzheimer . 2015.
4. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO și James P HOFFMAN. Capsule cu ulei de alge și somon gătit: surse echivalente din punct de vedere nutrițional de acid docosahexaenoic . 2008
5. Raine, A., Portnoy, J., Liu, J., Mahoomed, T. și Hibbeln, J. (2015). Reducerea problemelor de comportament prin suplimentarea cu omega-3 la copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani: un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, stratificat, cu grupuri paralele. Journal of child psychology and psychiatry, and connexes disciplines, 56
6. Trebatická, J., Hradečná, Z., Surovcová, A., Katrenčíková, B., Gushina, I., Waczulíková, I., Sushienková, K., Garaiová, I., Šuba, J. și Ďuračková, Z. (2020). Acizii grași Omega-3 modulează simptomele tulburării depresive, nivelurile serice ale acizilor grași omega-3 și raportul omega-6/omega-3 la copii. Un studiu randomizat, dublu-orb și controlat. Cercetări în psihiatrie, 287.
7. Nemets, H., Nemets, B., Apter, A., Bracha, Z. și Belmaker, R. (2006). Tratamentul depresiei infantile cu Omega-3: un studiu pilot controlat, dublu-orb. The American Journal of Psychiatry, 1636, 1098-100.
Compoziţie:Ulei de alge (Schizochytrium sp.), ulei de măsline organic, vitamina E (tocoferoli), vitamina D3 vegană (din pin), vitamina K2 ca MK-7 (din ulei K2 VITAL® 1% MCT), extract de rozmarin, aromă de lămâie și lime. Fără substanțe de leasing.
Producător: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava.
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat înainte de deschidere. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în termen de 30 de zile.
Atenționare: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Mențineți un stil de viață sănătos.
Dimensiunea ambalajului: 90 ml.
Parametri suplimentari
Categorie: | Omega-3 și alte grăsimi |
---|---|
EAN: | 8595726804206 |
Dimensiunea pachetului: | 275 ml |
Formular: | Fluid |
Pentru persoanele care se confruntă cu: | Imunitate, Sănătatea creierului, memorie, concentrare, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Articulații și sistemul musculo-scheletic |
Tip: | Omega 3 |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Răspunde
Răspunde