Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Benzi anti-sforăit, 30 buc

Cod: 41742
27,98 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Benzile anti-sforait din material hipoalergenic, care a fost dezvoltat pentru contactul cu buzele si pielea, pentru a imbunatati calitatea somnului. Ele pot fi, de asemenea, un mare ajutor în lupta împotriva respirației bucale.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Benzi anti-sforăit BrainMax

Benzile te obligă să ții gura închisă în timp ce le porți, ceea ce are efectele sale pozitive:

  • îmbunătățirea calității somnului
  • eliminarea sforăitului
  • respiratia nasului

De ce este important să respiri pe nas?

Respirația pe nas ne poate ajuta să depășim sau să atenuăm oboseala, grețurile matinale, trezirea pentru a urina, gândirea ceață, astmul bronșic, alergiile, apneea în somn, performanța redusă, tulburările de concentrare, sforăitul sau chiar hipertensiune arterială. De asemenea, nu intră atât de multă murdărie în corp.

La fel de?

Respirația pe gură are ca rezultat „respirație excesivă” sau respirație excesivă. Aerul care călătorește în corpul nostru nu este restricționat așa cum ar fi dacă ar curge prin nările mici. Acest lucru permite să pătrundă mai mult aer în corp decât are nevoie organismul la un moment dat. În același timp, expirăm și o cantitate mai mare de CO2, a cărei concentrație este apoi scăzută și creierul nu poate trimite semnalul hemoglobinei pentru a elibera oxigen în țesuturile necesare. Deci avem un exces de oxigen, dar o cantitate mică de dioxid de carbon ne va face imposibil să-l folosim.

De asemenea, este important să ne amintim că respirația pe nas activează sistemul nervos parasimpatic, care este responsabil de regenerare, odihnă și digestie. Dimpotrivă, respirațiile prin gură sunt conectate la sistemul nervos simpatic, care este responsabil pentru acțiune, zbor sau atac.

Incearca-l

Măsurarea controlului matinal al nivelului de CO2 din sânge conform Dr. Buteyk:

1.) Inspirați ușor și liniștit, apoi expirați din nou ușor și liniștit

2.) Astupați-vă nasul cu degetele și urmăriți când apare prima dorință de a inspira din nou. Aceasta este o ținere confortabilă a respirației, nu exagerați

3.) Relaxați-vă nasul și inspirați. Respirația ar trebui să fie din nou moale și calmă, dacă este sacadată și tare, ți-ai ținut respirația prea mult și testul devine invalid

  • Potrivit dr. Buteyk, 60 de secunde este un semn de sănătate perfectă, corespunde unei valori de 6,5% concentrație de CO2 în sânge.
  • peste 40 de secunde este timpul persoanelor sănătoase fără probleme de astm
  • 20-40 de secunde înseamnă că majoritatea simptomelor de astm au dispărut, totuși, dacă sunt declanșate, pot apărea
  • sub 10 secunde indică astm bronșic și dificultăți fizice asociate, cum ar fi dificultăți de respirație, tuse sau somn agitat

Cum se utilizează?

Curățați zona din jurul gurii și uscați-o corespunzător. Îndepărtați folia de protecție. Închideți gura, astfel încât buzele să se atingă complet. Așezați „crucea” orizontal și centrat peste gură. Apăsați pe ambele capete și frecați ușor pentru a fixa.

Atenție: A nu se utiliza în caz de probleme de respirație nazală, indice de masă corporală peste 35, buze crăpate sever, consum de alcool sau sedative, răceală, infecție a sinusurilor sau urechii, probleme cardiace sau respiratorii, tensiune arterială foarte scăzută

Pachetul conține 30 de benzi care au 4,9 cm înălțime și 3,3 cm lățime.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: