Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Mix de cafea măcinată Four Sigmatic Ashwagandha & Chaga adaptogen, 340 g

Cod: 21059
Recomandare
132,65 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gestionați stresul și evitați agitația cu cofeină, astfel încât să puteți aborda sarcinile de zi cu zi cu claritate. Lucrezi la un proiect mare? Trebuie să duceți copiii la școală? Ți-ai luat un al doilea loc de muncă pe lângă? Oricum îți petreci timpul, împuternicește-te în timp ce rămâi calm, răcoros și alert cu cafeaua organică cultivată în umbră cu tulsi și ashwagandha.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Mix de cafea măcinată Four Sigmatic Ashwagandha și Chaga adaptogen

Ai o viață stresantă și stresantă? Evita iritabilitatea clasica cauzata de excesul de cofeina. O ceașcă de cafea delicioasă cu ierburi adaptogene și ciuperci funcționale îți va face cu siguranță bine.

Ce sunt adaptogenii ? Acestea sunt plante care conțin o mulțime de substanțe active pentru a crește rezistența la situații stresante precum anxietatea sau indispoziția fizică. Ele stabilesc armonia interioară într-o perioadă solicitantă din punct de vedere psihologic. La multe niveluri ale organismului, ele ajută să facem față condițiilor nefavorabile, exact acolo unde este nevoie. Ele susțin sănătatea mintală și în general ne întăresc organismul.

Tulsi este unul dintre cei mai eficienți adaptogeni pentru a sprijini menținerea păcii interioare. Ayurveda a recunoscut și venerat tulsi de secole pentru capacitatea sa de a îmbunătăți starea de spirit, de a stimula digestia și de a armoniza energia.

Cu toate acestea, amestecul de cafea conține alte plante adaptogene puternice care lucrează pentru a menține bunăstarea mentală - ashwagandha și eleuthero. Ashwagandha ajută la gestionarea gândurilor anxioase și se întărește în momentele de epuizare. Ginsengul siberian sau eleuthero , la rândul său, ajută la creșterea rezistenței și rezistenței.

Ciuperca Chaga funcțională întărește în general organismul și crește rezistența.

Nu contează câte e-mailuri în așteptare așteaptă în căsuța dvs. de e-mail. Fii dur și abordează ceea ce contează cu adevărat!

CINE VA BENEFICIA CAFEAUL ADAPTOGEN SI CUM?

 • persoanelor aflate sub stres care tânjesc după bunăstarea interioară
 • pentru toți cei care trebuie să facă față cu calm cerințelor solicitante ale vieții de zi cu zi
 • pentru a sprijini digestia
 • pentru un impuls general de energie
 • pentru a îmbunătăți imunitatea
 • pentru întărirea globală a organismului

5 INGREDIENTE ÎNTR-O CĂȘĂ DELICIOSĂ

Cafea

Această cafea măcinată premium aparține soiului delicios 100% Arabica, cultivat la altitudini mari în munții Sierra Nevada de Santa Marta din Columbia. Boabele de cafea sunt prelucrate foarte atent după recoltare. Datorită proporției mari de precipitații din clima locală, cafeaua păstrează un gust delicat de caramel.

Cafeaua este testată în mod regulat de către producător cu rezultatul unui conținut zero de pesticide. De asemenea, se efectuează constant teste de laborator extern pentru a determina conținutul de micotoxine pentru a asigura cantitatea minimă a acestora. Prin urmare, este un produs de cea mai înaltă calitate.

Știați că cafeaua este o sursă de antioxidanți care ajută la protejarea celulelor de radicalii liberi și reprezintă o prevenire împotriva multor boli ale civilizației? Sau că cofeina contribuie la arderea depozitelor de grăsime și la creșterea arderii caloriilor.

Ashwagandha

Ashwagandha este cunoscută drept una dintre cele mai puternice plante medicinale din medicina ayurvedică. Ca adaptogen puternic, a fost folosit într-o serie de situații, în special ca suport în perioadele de stres sau în stările de epuizare. Ajută la rezistența la stresul intern și extern, îmbunătățește funcțiile cognitive și întărește sistemul nervos. Consumul acestei plante crește energia generală și încurajează vitalitatea.

Ashwagandha este, de asemenea, un suport recunoscut pentru sănătatea sistemului reproducător. Rădăcina plantei conține antioxidanți care protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.

Chaga / rugină oblică

Această ciupercă distrugătoare de lemn, denumită în mod paradoxal „regele ciupercilor” sau „diamantul pădurii”, crește pe mesteceni și copaci de foioase. Medicina populară rusă a folosit-o de sute de ani pentru a susține rezistența fizică și funcționarea normală a sistemului imunitar.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial în Finlanda, chaga a fost folosit ca înlocuitor al cafelei, care nu era disponibilă la acea vreme, pentru gustul său și profilul aromatic similar și, în același timp, pentru a alunga oboseala și pentru a câștiga o nouă forță fizică. Și chiar mai devreme, a fost făcut celebru de către locuitorii unui sat siberian, care l-au folosit și ca înlocuitor pentru cafea și ceai, datorită cărora se bucurau de o sănătate neobișnuit de puternică.

Tulsi / busuioc sfânt

Cunoscută și sub denumirea de „Regina ierburilor”, această plantă a fost folosită în Ayurveda de secole ca ameliorător de stres și pentru a ajuta într-o perioadă dificilă din punct de vedere mental. Ajută la digestia corectă și susține energia echilibrată.

Eleuthero / ginseng siberian

Eleuthero, sau ginsengul siberian, este o rădăcină adaptogenă originară din Asia de Nord-Est. A fost folosit de secole de medicina tradițională chineză, medicina populară rusă și coreeană pentru a susține rezistența, rezistența și bunăstarea generală. De asemenea, este excelent pentru îmbunătățirea imunității și întărirea generală a organismului.  

Compoziție într-o singură doză de aproximativ 4 lingurițe (adică 21 g):

Cafea Arabica 100% măcinată* (Fairtrade), extract de Ashwagandha* 300 mg, extract de Eleutherococcus*, extract de busuioc* (tulsi) 100 mg, extract de ciupercă Chaga dublă (Inonotus obliquus). (*=USDA organic)

Valoare energetică: 5kcal/ 1 porție (21g)

Pregătirea

 • Se toarnă 4 lingurițe (21 g) de 3-4 dcl de apă fierbinte și se prepară folosind metoda presei franceze.
 • Poate fi „îmbunătățit” prin adăugarea de lapte pe bază de plante sau îndulcitor natural.
 • Pentru o textură mai cremoasă, vă recomandăm să adăugați puțin ulei de cocos sau ghee.
 • Încearcă-l și ca băutură răcită cu gheață. Îți va încânta papilele gustative ca o băutură de după-amiază.
 • Bea cafea adaptogenă în loc de ceașca obișnuită de cafea.
 • Se bea dimineata sau dupa-amiaza.
 • Savurați o ceașcă delicioasă în timp ce călătoriți sau în timp ce lucrați.

Înștiințare

A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, întunecat și uscat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor sub 3 ani, femeilor însărcinate și care alăptează.

Conținutul pachetului

340 g

Parametri suplimentari

Categorie: Extracte, adaptogeni
conținutul pachetului: 340 g
Pentru persoanele care se confruntă cu: Adaptogen, Energie și vitalitate, Ciuperci vitale
Producător: Four Sigmatic
Țara de origine: USA
Tip: Cafea măcinată
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: