Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Attitude - Șampon natural cu efect detoxifiant - strălucitor pentru păr normal și gras, 473 ml

Cod: 6452/324
Nou Vânzare
Marcă: Attitude
57,66 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Sampon natural, certificat, hipoalergenic si testat dermatologic cu extracte de frunze verzi pentru par normal si gras.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Attitude - Șampon natural cu efect detoxifiant - strălucitor pentru păr normal și gras, 473 ml

Sampon natural, certificat, hipoalergenic si testat dermatologic cu extracte de frunze verzi. Aduce părul cu adevărat curat și sănătos - îndepărtează murdăria, toxinele, regenerează, vindecă - fără substanțe chimice.

Întreaga linie de produse Super leaves conține extracte din nasturel și frunze de creson , care sunt cunoscute pentru abilitățile lor de regenerare și bogăția de minerale, vitamine și factori de creștere.

Extractele din semințe de Moringa fac șampoanele Super leaves și mai speciale. Semințele de Moringa conțin o cantitate mare de vitamine, minerale și proteine. Uimitoarea componentă activă a acestor semințe împiedică absorbția poluanților din aer și alte influențe externe nocive. Detoxifică părul și scalpul.

Șamponul este în continuare îmbogățit cu frunze de lămâie și arbore de ceai . Datorită concentrației mari de antioxidanți, extractul de frunze de ceai alb încetinește îmbătrânirea părului și a scalpului. De asemenea, ajută la protejarea părului de oxidarea zilnică. Frunzele de citrice au abilități puternice de curățare, iar părul tău va fi perfect curat și strălucitor.

Puteți conta pe acest șampon pentru a fi absolut sigur pentru întreaga familie.
Ambalaj 100% reciclabil.
Absența substanțelor nocive este testată de un laborator independent.
Are certificarea EcoLogo, care confirmă respectarea mediului.
De asemenea, este certificat de EWG („Environmental Working Group”), care îi ajută pe oameni să aleagă numai produse sănătoase, sigure și prietenoase cu natura. Produsele cosmetice Super frunze au primit cel mai mare rating de la această organizație non-profit.
Toate produsele ATTITUDE nu conțin ingrediente de origine animală, netestate pe animale. ATTITUDE este membru al programului PETA („Oameni pentru tratamentul etic al animalelor”), care este cea mai mare organizație non-profit care luptă pentru drepturile animalelor din lume.
Pentru producerea produselor ATTITUDE sunt folosite surse de energie 100% regenerabile.
În produsele ATTITUDE, veți găsi doar ingrediente blânde cu sănătatea noastră („ingrediente fără griji”), fără compromisuri.

Ingrediente

Apă, sulfat de cocos de sodiu (agent tensioactiv), glucozidă de cocos (agent tensioactiv), glicerină vegetală (crema hidratantă), isetionat de cocoil de sodiu (agent tensioactiv), acid citric (agent de ajustare a pH-ului), pantenol (vitamina B5 - balsam de păr), oleat de gliceril (emulgator) , benzoat de sodiu (ingredient activ), inulină (emolient), sorbat de potasiu (ingredient activ), extract de nasturel (creson - ingredient activ), extract de creson (ingredient activ), maltodextrină (liant), extract de semințe de moringa (ingredient activ antipoluare). ), extract de lamaie (ingredient activ), extract din frunze de ceai chinezesc (ingredient activ), 3-hexenol (frunze verzi - ingredient activ), metil dihidrojasmonat (iasomie - ingredient activ), dimetil heptenal (ingredient activ din fructe).

Volum

473 ml

Parametri suplimentari

Categorie: Șampoane
Destinație: Hipoalergenic, Regenerare
Dimensiunea pachetului: 473 ml
Pentru cine: Femei
Tip: Șampon
Tipul de păr: Normal, Greasy
Volum: 473 ml
Țara de origine: Kanada
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: