Curățenia de primăvară a depozitului! Sute de produse mai ieftine! MAGAZIN
Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax NO Booster Extreme, Arginina, Citrulina, Ornitina, 510 g

Cod: 36840
Reducere de cantitate
Marcă: BrainMax
180,70 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

NO , sau oxidul nitric , este o moleculă de semnalizare produsă în corpul nostru și acționează ca un vasodilatator ( dilată vasele de sânge ), care ajută la reglarea fluxului sanguin către fiecare parte a corpului. O circulație mai bună a sângelui în fiecare parte a corpului aduce mai mult oxigen și un aport optim de nutrienți organelor și țesuturilor . Oxidul nitric afectează funcția practic a fiecărui organ din corp, inclusiv plămânii, ficatul, rinichii, stomacul, organele genitale și, desigur, inima.

În 1992, oxidul nitric a fost desemnată molecula anului de revista Science. În 1998, a fost premiat pentru descoperirea mecanismului de acțiune al NO în corpul nostru Premiul Nobel pentru profesorul Ignarro.

NO Booster este un complex de 3 aminoacizi într-o formă stabilă care susțin producerea de oxid nitric . Acest complex este potrivit pentru sportivii care doresc să susțină pompa musculară și să-și îmbunătățească performanța sportivă , dar și pentru persoanele care nu fac sport dar doresc să atragă toate beneficiile asociate cu oxidul nitric . Produsul nu conține substanțe de balast .

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

BrainMax NO Booster Extreme, Arginina (AAKG) + Citrulina (Malat) + Ornitina (OAKG) 510 g

NO Booster este un complex de 3 aminoacizi în forme stabile și mai utilizabile pentru organism, a cărui funcție principală este de a simula producția de oxid nitric în organism. O formulă foarte puternică care conține arginină sub formă de alfa-cetoglutarat AAKG, citrulină sub formă de malat și ornitină și sub formă de alfa-cetoglutarat OKG. Acest complex este conceput nu numai pentru sportivi și culturisti pentru pompa musculară, ci și pentru persoanele care doresc să optimizeze tensiunea arterială, circulația și, în general , să îmbunătățească fluxul sanguin către organe.

Ce este oxidul nitric?

Oxidul nitric , abreviat NO, este o moleculă semnal care se găsește în mod obișnuit în corpul nostru și principala sa funcție este de a relaxa mușchii netezi și vasele de sânge. NO ajută la dilatarea vaselor de sânge pentru o mai bună circulație a sângelui nu numai către inimă, ci și către fiecare organ și țesut din corpul nostru. O mai bună circulație a sângelui înseamnă o mai bună nutriție și oxigenare a țesuturilor. Tensiunea arterială și circulația sunt, de asemenea, optimizate ca urmare a dilatării vaselor de sânge.

AAAbrainmax creapure creatina blog-infografic brainmarket CZ
Pudră de magneziu de performanță portocalie

Un complex de 3 aminoacizi pentru oxid nitric

BrainMax NO Booster Extreme este o combinatie de 3 aminoacizi stabili si utilizabili pentru organism, care sunt arginina sub forma de alfa-cetoglutarat AAKG, citrulina sub forma de malat si ornitina sub forma de alfa-cetoglutarat. Această combinație are un scop clar: Creșterea nivelului de oxid nitric din organism și aduce beneficii maxime asociate cu nivelurile crescute de oxid nitric utilizatorului.

Pentru cine este potrivit BrainMax NO Booster?

 • Pentru ca culturistii să atingă pompa musculară maximă.
 • Pentru sportivii care doresc să -și mărească performanța , să întârzie oboseala și să îmbunătățească regenerarea .
 • Pentru persoanele concentrate pe optimizarea tensiunii arteriale .
 • Pentru persoanele concentrate pe sănătatea cardiovasculară și pe fluxul sanguin al organelor .

Pentru cine nu este potrivit BrainMax NO Booster?

 • Pentru persoanele care iau diluanți de sânge.

Cum se utilizează NO Booster?

1) 2 linguri in 2 dcl de apa cu 30 de minute inainte de antrenament sau in orice moment al zilei.

2) Dacă vă doare capul după 2 linguri, împărțiți doza în 1 linguriță dimineața și 1 linguriță seara.

În 1998, a primit Dr. Ignarro pentru descoperirea mecanismului de acțiune al oxidului nitric în corpul nostru Premiul Nobel . Dr. Ignarro și-a dedicat 30 de ani din cariera sa profesională acestei molecule miraculoase. Pe baza constatărilor Dr. Ignarra despre stimularea nivelului de oxid nitric, am inventat BrainMax NO Booster , datorită căruia vom deschide calea către sănătate pentru alte persoane, cărora mesajul Dr. Ignarro nu a înțeles.

 

Avantajele BrainMax NO Booster

 • Proiectat conform cunoștințelor Dr. Ignara , care a câștigat Premiul Nobel pentru descoperirea mecanismului de acțiune al NO .
 • Un complex de 3 aminoacizi foarte stabili și eficienți: AAKG , malat de citrulină , OKG .
 • Pompă musculară și flux sanguin maxim.
 • Crește performanța fizică și întârzie oboseala .
 • Regenerare: aprovizionare mai bună a țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive .
 • Potrivit nu numai pentru sportivi , ci și pentru persoanele care se concentrează pe sănătatea cardiovasculară .
 • Produsul nu conține substanțe de balast .
 • Potrivit pentru vegani.

Puteți afla mai multe despre oxidul nitric la BrainPedia.cz .

pentru-cine-este-potrivit-booster-infografic-brainmarket-cz

Ingrediente

Marimea portiei: 1-2 linguri
Pachetul contine 30-60 de doze.
Conţinut
%RHP*
AAKG (L-Arginina sub forma de alfa-cetoglutarat)
7 g
**
malat de citrulină
7 g
**
OKG (L-ornitina sub formă de alfa-cetoglutarat)
3 g
**

*RHP - valoarea de referință a venitului

** Valoarea de referință a venitului nu este stabilită

 
 

 

Ingrediente: L-arginină sub formă de alfa-cetoglutarat, L-citrulină sub formă de malat, L-ornitină sub formă de alfa-cetoglutarat. Produsul nu conține substanțe de balast, dar, datorită naturii sale higroscopice, se poate întări atunci când nu este bine închis. Acest lucru nu are niciun efect asupra eficacității. Pur și simplu zdrobiți amestecul întărit cu o lingură, de exemplu, și puteți continua să îl utilizați fără probleme.

Înștiințare

A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut al unei diete variate. Nu conține gluten și este potrivit pentru vegetarieni și vegani. Urmați un stil de viață sănătos. Produsul nu este potrivit pentru persoanele care iau diluanți ai sângelui.

Continut: 510 g

Fabricat în Republica Cehă pentru Votamax s.r.o.

 

1. Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină 1998: Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro, Ferid Murad. În 1998, Dr. Louis Ignarro a împărțit Premiul Nobel pentru Medicină cu alți doi oameni de știință americani pentru descoperirea oxidului nitric, o moleculă de semnalizare pentru sistemul cardiovascular. Dr. Ignarro are peste 30 de ani de cercetare în domeniul oxidului nitric. Dr. Ignarro consideră că oxidul de azot poate preveni și combate eficient bolile cardiovasculare.

2.Masahiko Morita 1, Toshio Hayashi 2, Masayuki Ochiai 1, Morihiko Maeda 3, Tomoe Yamaguchi 3, Koichiro Ina 3, Masafumi Kuzuya 3 . Suplimentarea orală cu o combinație de L-citrulină și L-arginină crește rapid concentrația plasmatică a L-argininei și crește biodisponibilitatea NO . 2014.

3. Khalaf D, Krüger M, Wehland M, et al. Efectele suplimentelor orale de l-arginina si l-citrulina asupra tensiunii arteriale . 2019;11(7):1679..

4. Suzuki T, Morita M, Hayashi T, Kamimura A. Efectele suplimentării orale combinate de L-citrulină și L-arginine asupra nivelurilor plasmatice de L-arginine la bărbații sănătoși . Februarie 2017;81(2):372-375.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Suplimentele alimentare BrainMax
Dimensiunea pachetului: 510 g
Pentru persoanele care se confruntă cu: Masa musculară și performanța fizică, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială
Producător: BrainMax Pure
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: