Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Pure Yerba Maté, Catuaba, 500 g Expirace 3/2023

Cod: 98036
Bez laktózy
50,02 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Amestecul de yerba braziliană de înaltă calitate, îmbogățit cu fructe de macara, catuaba și muira puama reprezintă un amestec echilibrat cu puternice efecte afrodisiace. Muira puama împreună cu Catuaba crește dorința sexuală, performanța, susține energia, suprimă stresul, întărește orgasmul și îmbunătățește potența. În plus, această combinație se remarcă prin gustul moale și proaspăt . Doar frunze de yerba braziliană au fost folosite pentru acest amestec de yerba, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înfundarea bombilla sau la un gust amar neplăcut. Indiferent dacă ești începător la yerba sau un utilizator avansat, Catuaba yerba nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Energie pentru toată ziua! Este Yerba Mate!

În America de Sud, Yerba Maté este denumită „băutura zeilor” și te cucerește cu un gust ușor amar, care este opera saponinelor pe care le conține Yerba. Yerba Maté este în primul rând un excelent stimulent. Substantele continute de Yerba Maté sunt o sursa excelenta de energie , care imbunatateste si concentrarea . Deoarece mulți dintre noi trebuie să stimuleze creierul și să susțină performanța mentală zilnic , Yerba este potrivită pentru a bea zilnic. Aici se îmbogăţeşte cu catuabu . Catuaba înseamnă în limba tradițională indiană: „ Ceea ce dă putere indienilor”. O altă plantă pe care o veți găsi în amestec este Muira Puama . Provine, ca și catuaba, din pădurile tropicale braziliene, iar rădăcinile și tulpinile sale sunt folosite, care conțin alcaloizi , care au un efect pozitiv asupra organismului uman.

detaliu yerba mate
mica yerba

Cum se prepară Yerba?

Yerba poate fi udata de mai multe ori fara a pierde semnificativ efectele Yerba. În mod normal, facem până la 6 perfuzii noi pentru o doză de Yerba . Prin urmare, nu este necesar să se dea „nouă Yerba” pentru fiecare altă calebașă. Dacă sunteți sensibil la cofeină, vă recomandăm să începeți cu o lingură și apoi să adăugați mai mult. Pentru prepararea tradițională de Yerba Maté, veți avea nevoie de o calabash și o bombilla , pe care le puteți cumpăra și din magazinul nostru electronic. Dacă nu aveți un fierbător pe care să setați temperatura, atunci nu ezitați să luați un termometru.

1. Daca esti incepator , va fi suficient daca pui 2-3 linguri in calabash. Utilizatori experimentați   se pot ridica   4 - 5 linguri.

2. Turnați puțină apă în calabash, astfel încât frunzele de Yerba să fie umede. Între timp, puneți apa   70 până la 80 de grade.

3. Odată ce apa este gata și frunzele de Yerba din calabash sunt umede, turnați ibricul de Yerba în calebaș până la margine.

4. Lasă-l la infuzat cel puțin 3 minute și apoi poți bea prin bombilla toată ziua.

5. Yerba poate fi udata in mod repetat pana isi pierde gustul.

Yerba ca o sursă excelentă de antioxidanți

Yerba Maté este o sursă de polifenoli (un grup de substanțe antioxidante care ajută la neutralizarea efectelor radicalilor liberi în organismul nostru. Yerba Maté este un antioxidant important . Conține polifenolii quercetină și acid clorogenic , care reduc stresul oxidativ și ajută la prevenirea tulburărilor autoimune. .

  • Antioxidant. 1.2
  • Echilibrul hormonal - menopauza. 3
  • Participă la activitatea normală a sistemului cardiovascular. 1
  • Sprijină eliminarea apei din organism. 1
  • Suprimă oboseala mentală și fizică. 1
  • Este implicat în controlul greutății și metabolismul grăsimilor. 1
  • Reîmprospătarea corpului. 1
  • Tonic - sustinerea capacitatii fizice . 3

 

Yerba Maté 1 , Cranberry 2 , Muira Puama 3

antioxidant yerba mate
yerba și kava

De ce este Yerba mai bună decât cafeaua?

Fluxul de energie de la început este foarte asemănător cu cel pe care îl cunoaștem cu toții datorită cafelei. Dar mai tarziu? Nu se întâmplă nimic, nicio slăbire ca la cafea. Efectul este mult mai lung, mai consistent și mai fin. Cu Yerba, este posibil să ajungeți într-o stare de flux, care ar putea fi descrisă tocmai ca un moment de motivație complet concentrată .

Yerba Maté - un val de energie din America de Sud

În plus, apariția energiei atunci când bei yerba este asociată cu o dispoziție mai bună și o întărire a simțului echilibrului interior și al concentrării . Cu Yerba, poți studia confortabil, fără să te simți distras și nervos , mintea este iluminată și fluxurile de gândire sunt integrate.

yerba mate poțiune zeu grozav2
 

 

Ingrediente: 90% frunze de yerba mate, jcoada-calului, catuaba, muira puama, aroma naturala.

Origine: Brazilia

Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare:Uscat, in ambalaj inchis.

Greutate: 500 g

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax Pure
Dimensiunea pachetului: 500 g
Formular: Petale zdrobite
Producător: BrainMax Pure
Tip: Yerba
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: