Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Hepatica - Ulei pur de oregano, 20 ml

Cod: 6452/684
72,26 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul de oregano pur conține 100% ulei de oregano sălbatic pur. Acest supliment alimentar de la Hepatica oferă o concentrație mare de ingredient activ carvacrol (80%) și este făcut din ierburi culese manual care cresc pe stâncile de coastă ale Mării Mediterane.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Hepatica - Ulei pur de oregano

Oregano, sau oregano comun (latină Origanum vulgare ), este o plantă care aparține familiei Oregano și este cea mai răspândită specie din genul Origanum. Teritoriul inițial al apariției sale a fost Mediterana și Asia de Sud, oregano s-a răspândit treptat și astăzi poate fi găsit și în locuri mai calde din Republica Cehă. Este ușor de recunoscut. Este o planta perena care creste pana la o inaltime de 90 cm si este decorata cu flori violet-roz din iulie pana in septembrie. Frunzele sale uscate erau folosite pe scară largă în bucătărie deja în vremurile Greciei și Romei antice. Cu toate acestea, are și locul său de neînlocuit în medicina populară. Uleiurile esențiale de oregano conțin câteva zeci de substanțe active care sunt folosite pentru efectele lor. Datorită acestui fapt, există o întreagă gamă de uleiuri care diferă în compoziția lor.

Substanta activa

Cea mai cunoscută și folosită variantă de ulei de oregano este carvacrolul, care provine din regiunile muntoase ale Mediteranei și are un conținut ridicat de carvacrol și un conținut scăzut de timol. Eficacitatea și proprietățile antioxidante ale produsului derivă apoi din raportul dintre aceste substanțe. Uleiul de oregano Hepatica conține o concentrație naturală mare de carvacrol (80%) și o concentrație scăzută de timol (< 2%).

Efect și utilizare

Oregano are un efect benefic asupra imunității și este un agent potrivit care susține funcțiile normale ale tractului respirator superior. De asemenea, contribuie la menținerea bunei funcții a tractului intestinal și a digestiei. Bunăvoința generală, după cum sugerează și numele, are, de asemenea, un efect pozitiv asupra psihicului. Ajută la calmarea după tensiune nervoasă și la adormire. În același timp, este un antioxidant.

  • Sprijină apărarea naturală.
  • Susține funcțiile normale ale tractului respirator superior.
  • Protejează organismul de radicalii liberi (antioxidanți).
  • Calmează și ajută la adormire.
  • Contribuie la buna funcționare a digestiei și absorbției.
  • Ajută la menținerea unei valori optime a tensiunii arteriale.

De ce ulei de oregano Hepatica?

Uleiul de oregano Hepatica este făcut din ierburi care provin din colțuri îndepărtate ale coastei muntoase ale Mării Mediterane. Acestea sunt plante medicinale sălbatice alese manual, care nu sunt afectate de utilizarea îngrășămintelor chimice, pesticidelor, erbicidelor sau fungicidelor care sunt utilizate în mod obișnuit în cultura convențională de oregano și poluează planta.

Doza recomandată

Adulți 1 picătură de 2 ori pe zi. Se diluează cu ulei de măsline sau suc înainte de consum, chiar dacă este folosit pe piele.

Ingrediente

Ulei de Origanum vulgare 100% (Origanum vulgare).

Ambalare

20 ml

Parametri suplimentari

Categorie: Digestie și probiotice
conținutul pachetului: 20 ml
Formular: Ulei
Pentru persoanele care se confruntă cu: Creșterea capacității antioxidante, Sistemul respirator
Producător: Hepatica
Țara de origine: Polonia
Obsah: 10 ml
Země původu: USA
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: