Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

KIKI Health Body Biotics 400 mg, 30 capsule

Cod: 36741
66,22 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Probiotice vegane – probiotice de sol de calitate superioară, obținute din straturile adânci ale pământului, unde sursele de nutrienți sunt încă curate și neafectate de îngrășăminte și alte substanțe chimice. Acestea sunt microorganisme care trăiesc în mod natural în sol, așa că oamenii le consumă din timpuri imemoriale împreună cu dieta lor naturală, care era de fapt cea mai veche modalitate de a întări microflora intestinală.

  • Complet natural și perfect absorbabil.
  • SBO (organisme din sol) vii și înfloritoare 8 tulpini de bacterii prietenoase.
  • KIKI Body Biotics este un amestec simbiotic de 8 super-tulpini extrem de eficiente de bacterii prietenoase.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

KIKI Health Body Biotics 400 mg, 30 capsule

Probioticele pământești sunt o variantă complet pură pentru oameni, care au făcut parte din dieta naturală a strămoșilor noștri de mii de ani. S-a găsit pe legume proaspăt scoase din sol. Fără curățare chimică, acestea sunt o parte comună a microflorei culturilor.

Acestea sunt microorganisme care trăiesc în mod natural în sol, așa că oamenii le consumă din timpuri imemoriale împreună cu dieta lor naturală, care era de fapt cea mai veche modalitate de a întări microflora intestinală. Prin urmare, sunt complet naturale pentru noi și perfect absorbabile.

Aceste microorganisme au evoluat în natură de-a lungul multor milenii doar pentru a trece prin tractul digestiv în viață și a ajunge în intestinul gros. Prin urmare, aceste probiotice nu vor fi distruse nici măcar prin trecerea prin mediul foarte acid al stomacului, așa cum poate fi cazul altor forme de microorganisme cultivate artificial.

Body Biotics sunt procesate cu o tehnologie unică care copiază cu fidelitate procesele ciclului natural. Microorganismele sunt uscate ușor și astfel transferate într-o fază naturală de „somn” - pe același principiu, deoarece supraviețuiesc perioadelor foarte lungi de secetă sau altor condiții nefavorabile din natură. Spre deosebire de tehnologia de uscare prin congelare folosită în mod obișnuit, probioticele de sol Body Biotics își păstrează vitalitatea în cea mai mare măsură.

Dozare

Începeți cu o doză de 1 capsulă pe zi. Puteți crește doza cu încă o capsulă în fiecare săptămână. Doza uzuală recomandată pentru utilizare pe termen lung este de 2 până la 3 capsule pe zi. În același ritm, puteți crește până la o doză maximă de 6 capsule pe zi. Luați această doză timp de maximum 6 luni și apoi reduceți-o din nou la 2 până la 3 pe zi. Nu este indicat sa se depaseasca doza maxima de 6 capsule pe zi. Ajustați doza pentru copiii cu vârsta de la 3 ani la vârsta și starea de sănătate a copilului.

Atenție: Preparatul nu înlocuiește o dietă variată. Nu este destinat femeilor însărcinate și care alăptează sau copiilor sub 3 ani. Nu depășiți doza zilnică maximă. Este posibil să observați o schimbare a culorii scaunului atunci când luați doze mai mari de probiotice. Acest fenomen este o consecință naturală a curățării intestinelor de toxinele acumulate.

Ingrediente

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Lactobacillus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, capsule în hipromeloză.

Depozitare

A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc intunecat si uscat. Refrigerarea nu este recomandată.

Conţinut

30 capsule

Parametri suplimentari

Categorie: Digestie și probiotice
Expirare: 5/2024
Formular: Capsulă
Număr de capsule: 30 capsule vegetale
Pentru persoanele care se confruntă cu: Sănătatea intestinului și digestia
Producător: KIKI Health
Țara de origine: USA
Tipul de capsule: Capsule vegetale
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: