Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Spray cu ulei de magneziu KIKI Health (ulei de magneziu), 125 ml

Cod: 36747
60,06 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Spray-ul cu ulei de magneziu este o soluție saturată de clorură de magneziu care se aplică direct pe piele, unde este reabsorbită și transportată mai departe în celule.   Poate fi folosit pe orice zonă a corpului pentru a crește nivelul general de magneziu din organism.   10 spray-uri corespund unei doze de 212 mg de magneziu pur.   Magneziul joacă un rol important în contracțiile musculare și semnalele neuromusculare.   Magneziul ajută mușchii să se relaxeze și să se contracte și să-i mențină în stare bună de funcționare.   Timp de 250 de milioane de ani, sarea de magneziu Zechstein autentică a fost protejată adânc în fundul mării Zechstein, la o adâncime de 1.600-2.000 de metri sub scoarța terestră , izolată de impuritățile lumii moderne.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Spray cu ulei de magneziu KIKI Health (ulei de magneziu), 125 ml

Spray-ul cu ulei de magneziu este o soluție saturată de clorură de magneziu care se aplică direct pe piele, unde este reabsorbită și transportată mai departe în celule. Poate fi folosit pe orice zonă a corpului pentru a crește nivelul general de magneziu din organism. 10 spray-uri corespund unei doze de 212 mg de magneziu pur. Magneziul joacă un rol important în contracțiile musculare și semnalele neuromusculare. Magneziul ajută mușchii să se relaxeze și să se contracte și să-i mențină în stare bună de funcționare. Timp de 250 de milioane de ani, sarea de magneziu Zechstein autentică a fost protejată adânc în fundul mării Zechstein, la o adâncime de 1.600-2.000 de metri sub scoarța terestră , izolată de impuritățile lumii moderne.

  • Ajută la reducerea oboselii și epuizării
  • Contribuie la funcționarea normală a mușchilor
  • Contribuie la menținerea stării normale a oaselor și a dinților
  • Se absoarbe usor
  • 100% natural
  • Inodor

Dozare:

În mod ideal, pulverizați pe orice zonă a pielii după un duș sau baie, deoarece porii sunt deschiși, ceea ce ajută la o mai bună absorbție. Aplicați 5 până la 20 de pulverizări pe zona cu probleme dimineața și seara și masați ușor pielea.

Ingrediente

Apă purificată și clorură de magneziu Zechstein Inside® autentică (31% clorură de magneziu) și alte urme de minerale naturale.   Potrivit pentru vegetarieni și vegani. În mod natural fără gluten și grâu.

Înștiințare

A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor sub 3 ani, femeilor insarcinate si care alapteaza.Nu este indicat administrarea produsului in acelasi timp cu alte medicamente orale, deoarece absorbtia acestora poate fi redusa semnificativ. Luați nu mai devreme de 2 ore după administrarea medicamentului.

Ambalare

125 ml

Parametri suplimentari

Categorie: Obiective
Cuprins: 125 ml
Expirare: 12/2025
Țara de origine: USA
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: