Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Vitamin D3 & K2, D3 5000 UI / K2 ca MK7 150 mcg, 4 capsule, SAMPLE

Cod: 99156
7,83 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

O combinație sinergică de vitamine esențiale D3 și K2 , care joacă un rol important în sănătatea oaselor, a dinților, a vaselor de sânge, iar cele mai recente studii indică faptul că acestea sunt vitamine foarte importante pentru susținerea imunității .

Am combinat Vitamina D3 cu o formă patentată de Vitamina K2 precum MK7 K2VITAL ® DELTA de la compania germană Kappa BioSicence , care mărește rezistența și capacitatea de utilizare a vitaminei D3 în organism și acționează împotriva calcificării vasculare. Această formă stabilă de Vitamina K2, cum ar fi MK7, se caracterizează, printre altele , printr-un timp de înjumătățire în organism de 48 de ori mai mare în comparație cu formele obișnuite de Vitamina K2 (72 de ore).

Produsul nu conține substanțe de balast (ečka) . Ca umplutură funcțională a capsulelor, am folosit 288 mg de turmeric organic , care are peste 500 de efecte pozitive confirmate asupra organismului uman , cum ar fi: funcționarea normală a sistemului cardiovascular și nervos, starea normală a articulațiilor, oaselor, pielii și sistemului respirator.

Proba conține 4 capsule.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

BrainMax Vitamina D3 și K2, D3 5000 UI / K2 ca MK7 150 mcg, Probă, 4 capsule

BrainMax Vitamina D3 și K2 combină vitaminele D3 și K2 ca MK7 , doi micronutrienți care au fost cercetați pe larg pentru rolul lor în sănătatea oaselor, a dinților și a sistemului cardiovascular . Vitamina D3 promovează depunerea de calciu în oase , îmbunătățind astfel sănătatea oaselor . Depunerea de calciu în vasele de sânge (calcificarea vasculară) poate fi asociată cu un aport mai mare de vitamina D3. Din acest motiv, am adăugat vitamina K2 ca MK7 la vitamina D3, care curăță vasele de sânge de calciu și ajută la stocarea calciului în oase . Este o armă binară , o sinergie completă a două vitamine esențiale care sunt importante pentru sănătatea generală. Corpul nostru produce vitamina D3 vara din lumina soarelui , dar vitamina K2 poate fi obținută doar din alimente. Cu toate acestea, este practic imposibil să se atingă necesarul zilnic necesar .

În clima noastră , suplimentarea cu vitamina D3 și K2 este aproape o necesitate pentru sănătate și imunitate . Excepție fac zilele însorite vara și primăvara, când putem extrage Vitamina D3 din razele soarelui. Vitamina D3 este sintetizată atunci când radiațiile UVB lovesc pielea direct în piele, iar organismul este capabil să stocheze Vitamina D3 obținută în acest fel. Câteva minute la soare vara, în timp ce pielea este ușor roz, produce 10.000 până la 50.000 UI de vitamina D. Ceea ce este de aproape 1000 de ori mai mult decât doza zilnică recomandată. Lipsa luminii solare în populația dezvoltată de vest (până la 60%) este legată de depresie, anxietate, stare proastă a oaselor, imunitatea afectată sau echilibrul hormonal perturbat .

BrainMax Vitamina D3 și K2, D3 5000 UI / K2 ca MK7 150 mcg, 100 capsule
efectele-vitamina-d3-k2-infographics-brainmarket-cz

Vitamina D3 și efectul ei asupra sănătății

 • Contribuie la normal funcția sistemului imunitar.
 • Ajută la menținere starea osoasă normală.
 • Ajută la menținere activitate musculară normală.
 • Ajută la menținere starea normală a dinților.
 • El participă asupra procesului de diviziune celulară.
 • Contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosfor și sprijină menținerea nivelului normal de calciu din sânge.

Care este doza optimă de vitamina D3?

În 2014, oamenii de știință de la Universitatea din Edmonton au publicat un articol în care au subliniat o eroare în determinarea dozei zilnice recomandate de vitamina D. Ei au subliniat că cele 600 UI recomandate nu sunt suficiente pentru a acoperi nevoile unei persoane sănătoase. Doza ar trebui să fie de aproape 15 ori mai mare, adică 8895 UI pe zi [ 1 ]. O astfel de doză o obțineți din lumina soarelui sau din suplimente . Este recomandabil să luați Vitamina K2 împreună cu vitamina D3 , deoarece vitamina K2 susține depunerea corectă a calciului în oase și datorită acesteia, calciul nu se acumulează în vasele de sânge. Vitamina K2 curăță vasele de sânge de calciu și transportă calciul către oase .

Vitamina K2 ca MK7 K2VITAL®DELTA produsă de compania germană Kappa BioSicence

Această formă patentată MK7 de Vitamina K2 este mult mai stabilă decât alte forme de Vitamina K2. De asemenea, transferă această stabilitate Vitaminei D3 , cu care se află în capsulă. Se caracterizează printr-o utilizare ridicată pentru organism și crește biodisponibilitatea vitaminei D3 în sine . În comparație cu formele comune de vitamina K2, care au un timp de înjumătățire de 1,5 ore în organism, această formă de vitamina K2 rămâne în organism timp de 78 de ore . Aceasta înseamnă un timp de înjumătățire în organism de 48 de ori mai lung.

Vitamina K2 și efectul ei asupra sănătății

 • Contribuie la coagulare normală a sângelui.
 • Ajută la menținere starea osoasă normală.
Vitamina K2 ca MK7 K2VITAL®DELTA produsă de compania germană Kappa BioSicence

vitamin_K2_MK7_infografika_brainmarket_CZ

Forma stabilă brevetată a vitaminei K2 MK7

K2VITAL ® DELTA MK7 este mult mai stabil la temperaturi normale și mai ridicate și nu este supus unei biodegradări rapide ca alte forme de Vitamina K2. Un sondaj realizat de Kappa Bioscience a constatat că doar 5% dintre produsele cu vitamina K2 MK7 îndeplinesc conținutul declarat pe etichetă. Pentru jumătate dintre produsele cu vitamina K2 s-a găsit doar jumătate din conținutul de vitamine față de etichetă. Restul produselor nu conțineau aproape deloc vitamina K2. Toate produsele cu K2VITAL® DELTA au conținut cantitatea declarată de vitamina K2.

Vitamina K2 MK7

Kappa a cercetat, de asemenea, calitatea, stabilitatea și eficacitatea vitaminei K2 în suplimentele alimentare în combinații non-minerale în care stabilitatea nu ar trebui să fie o problemă. Jumătate dintre aceste produse non-minerale cu vitamina K2 au avut probleme de calitate, o treime din eșantion nu arăta un conținut măsurabil de vitamina K2 (zero). Într-o cincime dintre produse, conținutul de vitamina K2 a fost măsurat în intervalul 26-75% față de cantitatea declarată pe etichetă. Doar într-un sfert dintre produse cantitatea măsurată de vitamina K2 se potrivea cu cantitatea de pe etichetă.

Vitamina K2 MK7 vitaldelta

Beneficiile BrainMax Vitamina D3 și K2

 • Este o combinație sinergică de vitamine esențiale D3 și K2 cu biodisponibilitate ridicată pentru sănătatea oaselor, dinților, vaselor de sânge și susținere imunitară.
 • 1 capsulă conține 5000 UI de vitamina D3 (colecalciferol din lanolină) și 150 mcg de vitamina K2 ca MK7 .
 • O formă patentată de vitamina K2 ca MK7 K2VITAL®DELTA produsă de compania germană Kappa Bioscience.
 • Vitamina K2 precum MK7 K2VITAL®DELTA este mai stabilă și mai utilizabilă de către organism decât alte forme de vitamina K2 și crește biodisponibilitatea vitaminei D3 .
 • Vitamina K2 ca MK7 K2VITAL®DELTA are un timp de înjumătățire în organism de 48 de ori mai lung decât formele normale de vitamina K2 . Acest lucru îl face mult mai eficient în prevenirea acumulării de calciu în vasele de sânge. Curăță vasele de sânge și aduce calciu la oase, susținând astfel starea normală a oaselor.
 • Turmericul organic, care are peste 500 de efecte pozitive confirmate asupra corpului uman, a fost folosit ca umplutură funcțională .
 • Produsul nu conține substanțe de balast (e).

Doza recomandată

Luați 1 capsulă pe săptămână cu o masă care conține grăsimi sau pe stomacul gol cu ​​Omega 3 sau alt ulei.

(Doza conform legislației cehe diferă de doza recomandată de producător. Fiecare capsulă conține o doză mare de vitamina D, care este stocată în organism. O supradoză de vitamina D poate provoca complicații de sănătate, cum ar fi hipercalcemia. În timpul utilizării, recomandăm cooperarea cu un medic și monitorizarea regulată a nivelului de vitamina D din organism sau a nivelului de calciu seric.) 

Ingrediente

Mărimea porției: 1 capsulă vegetală
Pachetul contine 100 de doze.
Cantitate
în 1 doză
%RHP*
Vitamina D3 (sub formă de colecalciferol, din lanolină ) 125 μg (5000 UI) 2500%
— Din care doza zilnică de vitamina D3
715 UI (17,9 μg) 358%
Vitamina K2 ca MK-7 (K2VITAL®DELTA) 150 μg 200%
Turmeric organic 288 mg **
* % din valoarea de referință zilnică a venitului

Nu conține umpluturi sau stabilizatori, doar compoziția declarată în forma sa cea mai pură. Capsule vegetale pe bază de hidroxipropil celuloză.

A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat si intunecat. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut al unei diete variate. Urmați un stil de viață sănătos.

Mențiuni de sănătate din lista în așteptare a Institutului de Sănătate de Stat. ***nu trebuie folosit cuvântul inflamație.

Fabricat în Republica Cehă pentru Votamax sro

Referinţă:

1. O eroare statistică în estimarea aportului alimentar recomandat pentru vitamina D, Paul J. Veugelers* și John Paul Ekwaru; Școala de Sănătate Publică, Universitatea din Alberta, 350 University Terrace, Edmonton, AB T6G 2T4, Canada. Link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4210929/

Turmeric - Mențiuni de sănătate conform regulamentului UE 432/2012

Apetit
Digestie normală
Funcția hepatică normală
Activitatea normală a sistemului cardiovascular - circulația sângelui
Sistemul imunitar – antioxidant
Stare normală a articulațiilor și oaselor
Funcționarea normală a sistemului nervos
Funcția normală a sistemului respirator
Stare normală a pielii
Stare normală a articulațiilor
Echilibrul mental
Funcție hepatică normală - lipide hepatice
Controlul reacțiilor *** stânga
Antioxidant

Parametri suplimentari

Categorie: Suplimente alimentare
Dimensiunea pachetului: 4 kapsle
Formular: Capsulă
Pentru persoanele care se confruntă cu: Imunitate, Inima, vasele de sânge și tensiunea arterială, Articulații și sistemul musculo-scheletic
Tip: Vitamine
Număr de capsule:: 100 capsule vegetale
Numărul de doze:: 100
Dozaj: 1 kapsle
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: