Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Kvitok Deodorant Solid SENSES - Fructat, 42ml

Cod: 9860
44,08 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Evadați într-o lume a fanteziei și a distracției cu parfumul jucăuș al colecției Fruity. Notele proaspete fructate trec treptat într-o inimă florală, completând baza de vanilie. Fructat subliniază optimismul și evocă o stare de spirit minunată de vară chiar și în zilele mai reci.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Kvitok Deodorant Solid SENSES - Fructat

Evadați într-o lume a fanteziei și a distracției cu parfumul jucăuș al colecției Fruity. Notele proaspete fructate trec treptat într-o inimă florală, completând baza de vanilie. Fructat subliniază optimismul și evocă o stare de spirit minunată de vară chiar și în zilele mai reci.

  • nu împiedică îndepărtarea naturală a substanțelor reziduale din organism
  • previne mirosul neplăcut folosind ingrediente naturale
  • nu usucă pielea
  • nu lasă „senzație lipicioasă” și pete pe haine
  • nu conține bicarbonat de sodiu (un ingredient iritant pentru mulți oameni)

Această formulă este complet diferită de deodorantele noastre solide clasice în ceea ce privește compoziția. Deodorantul conține un ingredient cu efecte antimicrobiene dovedite clinic pentru eficacitate 24 de ore, al cărui efect este confirmat și de un studiu clinic și de așa-numitul test „Sniff”*.

Elimină creșterea bacteriilor care cauzează mirosuri, catifelează pielea și o menține hidratată.   În același timp, însă, nu împiedică îndepărtarea naturală a deșeurilor și a substanțelor nocive din organism - transpirația.

In plus, am inlocuit ceara de albine cu ceara de plante candellila, deci este potrivita si pentru   vegani .

Deodorantul îndepărtează mirosul neplăcut al corpului, prevenind creșterea bacteriilor care provoacă acest miros prin descompunerea componentelor transpirației.   În același timp, însă, nu împiedică îndepărtarea naturală a deșeurilor și a substanțelor nocive din organism - transpirația. Deci nu împiedică organismul să facă ceea ce este natural pentru el   .   Astfel, corpul dumneavoastră poate continua să scape în siguranță de deșeuri și substanțe nocive, spre deosebire de antiperspirante.

Ulei de cocos fracționat   este o versiune ușoară, non-comedogenă a uleiului de cocos clasic – dar se absoarbe mult mai repede, în timp ce are o textură ușoară și nu lasă o peliculă uleioasă.   Înmoaie pielea uscată, crăpată, iritată, ajută la regenerarea acesteia și previne pierderea hidratării.

Ceară vegetală Candelilla   creează un strat protector și previne astfel uscarea și deteriorarea pielii sensibile din cauza condițiilor nefavorabile de mediu.

De asemenea, contribuie la eliminarea mirosurilor și la reducerea umidității la nivelul axilelor   Pulbere de arrowroot (arrowroot).

Deodorantul contine si antibacterian   Poligliceril-3 caprilat   (ester obtinut din ulei de rapita)   și citrat de trietil   (ester de plante de lămâie) , care elimină semnificativ creșterea bacteriilor care provoacă mirosuri.

* Studiile de screening in vivo și așa-numitul test „Sniff” (testul mirosului) au demonstrat efecte pozitive în ceea ce privește eliminarea mirosurilor comparabile cu Triclosanul, în timp ce efectul pe termen lung al efectului de deodorizare a fost mai mare decât Triclosanul.

Utilizare

După duș, aplicați un strat subțire de deodorant pe axile (nu apăsați prea tare, mai degrabă aplicați ușor și de mai multe ori). Utilizați de două ori pe zi dacă este necesar.

Conţinut

42 ml

Ingrediente

Trigliceride caprilice / caprice (ulei de cocos fracționat), ceară de Euphorbia Cerifera (ceară de plantă candelilla), pulbere de rădăcină de Maranta arundinacea (rădăcină de săgeată), farnesol (component al uleiurilor esențiale), caprilat de poligliceril-3 (ester obținut din uleiul de rapiță), citrat de trietil ( ester al acidului citric vegetal), Parfum / Aroma (amestec de uleiuri esențiale 100% pure distilate cu abur și substanțe aromatice naturale din materii prime vegetale), * Citronellol

* Apar în mod natural în uleiurile esențiale

Conținut de ingrediente de origine vegetală: 100% (din care 90% calitate organică).

Acest produs nu conține conservanți, parfumuri sintetice sau derivați din petrol.

La trecerea la cosmetica naturală, organismul are uneori nevoie de o adaptare mai lungă (aprox. 1-2 săptămâni), timp în care poate apărea un miros crescut pe termen scurt.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: