Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Osavi MSM, 1000 mg, 120 capsule vegetale supliment alimentar

Cod: 59382
Ofertă
Marcă: Osavi
54,04 lei –16 %
osavi msm
54,04 lei –16 % 45,32 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Supliment alimentar sub formă de capsulă care conține metilsulfonilmetan, un compus organic cu sulf . Sulful este o componentă importantă a proteinelor, inclusiv colagenul și cheratina, precum și a unor hormoni și enzime.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

Osavi MSM, 1000 mg, 120 capsule vegetale

MSM (metilsulfonilmetan) este un compus organic al sulfului natural care are o serie de proprietăți pozitive pentru organism. Sulful este o componentă cheie a multor proteine, inclusiv a unor hormoni și enzime. MSM furnizează sulful important necesar pentru sinteza keratinei și colagenului , care are un efect pozitiv asupra aspectului și stării părului și a unghiilor.

Un alt beneficiu al MSM este eficacitatea sa în combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii . Studiile au arătat că utilizarea MSM duce la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii pielii, la creșterea fermității, elasticității, umidității, strălucirii și luminiscenței. Sulful ajută, de asemenea, la eliminarea radicalilor liberi și participă la producerea unor vitamine importante pentru metabolismul corect.

Se crede că MSM are efecte antiinflamatorii care pot reduce umflarea și pot îmbunătăți funcția generală a corpului. Persoanele care suferă de degenerare articulară pot experimenta performanțe fizice îmbunătățite și dureri reduse. MSM promovează, de asemenea , recuperarea după exercițiu, reduce leziunile musculare și poate afecta în mod favorabil anumiți markeri de recuperare , ducând la mai puține dureri musculare și oboseală.

Deși sulful este disponibil într-o dietă diversă, MSM se găsește doar în cantități mici, așa că suplimentele alimentare sunt adesea recomandate. Suplimentul Osavi conține o concentrație mare de MSM (1000 mg într-o capsulă) , ceea ce face posibilă atingerea cu ușurință a dozei zilnice recomandate de 2000 mg împărțite în două prize. Capsulele conțin o pulbere albă, inodoră, care se dizolvă perfect în apă și permite astfel o formă lichidă de aport. Utilizarea seara poate afecta adormirea, de aceea se recomanda impartirea dozelor in dimineata si dupa-amiaza.

Doza recomandată

2 capsule pe zi cu alimente. Beți capsulele cu un pahar cu apă. Vă recomandăm să luați o capsulă dimineața la masă și o capsulă după-amiaza la masă.

Ingrediente

dimensiunea porției: 2 capsule
Pachetul contine 60 de doze.
Cantitate
în 1 doză
%RHP*
MSM (metilsulfonilmetan) 2000 mg ***
* % din valoarea zilnică de referință a aportului pentru un adult mediu (2000 kcal)
*** nu se stabilește valoarea de referință zilnică a veniturilor

Alte foldere

Capsule (hidroxipropilmetilceluloză), inulină

Înștiințare

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă echilibrată. Pentru menținerea sănătății normale, trebuie urmate o dietă variată și un stil de viață sănătos. A se pastra intr-un loc intunecat si uscat, la temperatura camerei, la indemana copiilor mici.

Ambalare

120 capsule (60 portii)

Țara de origine

Polonia

Parametri suplimentari

Categorie: Obiective
Formular: Capsulă
Număr de capsule: 120 capsule vegetale
Pentru persoanele care se confruntă cu: Articulații și sistemul musculo-scheletic
Producător: Osavi
Țara de origine: Polonia
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: