Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

Stick de zinc Kvitok SOS pentru erupții cutanate/herpes

Cod: 14228
35,13 lei
În prezent indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ingredientul de bază al batonului de zinc SOS este uleiul de nimbus, care este cunoscut pentru efectele sale antibacteriene și antivirale puternice. În combinație cu oxidul de zinc, contracarează eficient înmulțirea bacteriilor, prevenind astfel adâncirea inflamației și dezvoltarea erupțiilor cutanate, în timp ce untul de shea calmează și promovează regenerarea pielii.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 300 RON.

Descriere detaliată a produsului

Kvitok SOS Stick de zinc pentru erupții cutanate/herpes tub de hârtie, 8 ml

Ingredientul de bază al batonului de zinc SOS este uleiul de nimbus, care este cunoscut pentru acesta   puternice efecte antibacteriene și antivirale   .   Funcționează eficient în combinație cu oxidul de zinc   împotriva creșterii bacteriene   , prevenind astfel inflamația și dezvoltarea erupțiilor cutanate, în timp ce untul de shea calmează și promovează regenerarea pielii.

Batonul contine un amestec de uleiuri esentiale combinate dupa principiile aromoterapiei, unde domina cel cunoscut   Ulei de arbore de ceai   , pentru o acțiune antibacteriană și mai eficientă.

Deși batonul de zinc a fost destinat în primul rând tratamentului erupțiilor cutanate, studiile științifice arată că uleiul de nimbus în special, dar și uleiurile de arbore de ceai, eucalipt și lavandă au și efecte antivirale, iar datorită acestora, batonul este potrivit și pentru tratarea buzelor în inceputul   degeraturi   .

✓ combinația de componente ale plantelor are efect antibacterian

✓ previne adâncirea inflamației și dezvoltarea erupțiilor cutanate

✓ tratează și calmează pielea iritată

✓ potrivit și pentru tratarea buzelor în cazul herpesului labial incipient

SFATUL NOSTRU: Folosiți în special seara, pentru ca ingredientele active să-și facă efectul pe timpul nopții.

Ulei de Nimbus   este cunoscut în special pentru proprietățile sale antiseptice și antifungice, prevenind astfel creșterea microorganismelor de drojdie.

Oxid de zinc   este foarte cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, dar in acelasi timp nu patrunde in piele, actioneaza impotriva cresterii bacteriilor care cauzeaza acneea.

Ceară vegetală Candelilla   creează un strat protector pe buze și previne astfel uscarea, crăparea și deteriorarea pielii sensibile a buzelor din cauza condițiilor nefavorabile de mediu.

unt de shea (bio, nerafinat)   : Regenerează foarte mult și calmează pielea iritată.

Vitamina E   promovează vindecarea pielii și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Uleiuri esențiale de calitate organică   (arbore de ceai, bergamotă, eucalipt, paciuli, lavandă)   au efect antibacterian și antifungic, prevenind astfel creșterea bacteriilor care provoacă procese inflamatorii.

Utilizare

  • După cum este necesar, aplicați un strat subțire pe zona afectată după curățarea pielii.   Stipul este potrivit pentru tratamentul local zilnic.

Conţinut

8 ml

Ingrediente

Ulei de semințe de Azadirachta Indica (ulei de Nimbus NEEM), unt de Butyrospermum Parkii (unt de bambus), oxid de zinc (oxid de zinc fără nanoparticule), ceară de Euphorbia Cerifera (ceară de plantă Candelilla), ulei de frunze de Melaleuca Alternifolia (ulei esențial de arbore de ceai), cablin de Poilgostemon (ulei esențial de paciuli), ulei de citrice Bergamo (ulei esențial de bergamotă), ulei de frunze de eucalipt globulus (ulei esențial de eucalipt), ulei de lavandula angustifolia (ulei esențial de lavandă), tocoferol (vitamina E), * limonen, * geraniol, * linalol, * Citral

* Se găsește în mod natural în uleiurile esențiale

Conținut de ingrediente de origine vegetală: 100%.

Acest produs nu conține agenți tensioactivi, conservanți, parfumuri sintetice sau derivați din petrol.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: