Asistenţă pentru clienţi:info@brainmarket.ro

BrainMax Sirop de arțar întunecat pur, grad A, închis, BIO, 500ml *CZ-BIO-001 certifikát

Cod: 35841
Reducere de cantitate Bez laktózy
70,31 lei
In stoc (>5 buc.)
Livrare la:
5.6.2024

Pictograma BIOPictogramă vegană

 

BrainMax Pure Maple Syrop este un îndulcitor natural popular de cea mai înaltă calitate. Este un îndulcitor natural obținut foarte atent din seva arborilor de arțar care cresc sălbatic în Canada (prin găurire și apoi captarea lichidului). Nu contine coloranti, arome artificiale si este in calitate BIO. Nu a existat nicio pagubă care să perturbe dezvoltarea copacilor atunci când seva era extrasă din arțari. BrainMax Pure Maple Syrop are o aromă mai puternică de arțar, tipică acestui tip de sirop închis la culoare, care este denumit Tip A. Pe lângă gustul său excelent, conține și minerale precum calciu, potasiu, fier, zinc și mangan .   de asemenea, conține 24 de antioxidanți diferiți.

Informaţii detaliate

Sfaturi de specialitate
Sfaturi de specialitate
Avem experiență. Avem experiență!
Noi testăm ceea ce vindem
Noi testăm ceea ce vindem
Verificăm calitatea înaltă a produselor noastre.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Avem produse în stoc.
Transport gratuit
Transport gratuit
Pentru achiziții mai mari de 420 RON.

Descriere detaliată a produsului

BrainMax Pure sirop de artar grad A, inchis, BIO, 500ml

Siropul de arțar este o alternativă naturală la zahăr. Arțarul stochează amidonul în trunchiuri și rădăcini înainte de iarnă, care apoi se transformă în zahăr. ÎN   climatul rece al Canadei crește zahărul din seva la sfârșitul iernii și la începutul primăverii. Siropul de arțar conține minerale și o întreagă gamă de antioxidanți sănătoși. Tipul închis de sirop este denumit A. Pe lângă nuanța mai închisă a siropului, acest tip are și un gust mai pronunțat. Este produs din arbori suficient de maturi și astfel se garantează că dezvoltarea lor nu va fi deteriorată.

Siropul de arțar conține mult mai mulți antioxidanți decât orice alt îndulcitor alternativ. Dintre minerale, este deosebit de bogat în zinc, potasiu, calciu și mangan. Zincul este important pentru sistemul nostru imunitar și, de asemenea, joacă un rol în calitatea pielii și a unghiilor noastre. În plus, siropul de arțar este bogat în mulți compuși care promovează sănătatea, cum ar fi quebecolul. BrainMax Pure Maple Syrop este un produs al agriculturii ecologice și poate servi ca îndulcitor complex, dar îl puteți folosi și pentru a îndulci vafe, clătite sau înghețată.

Puteți afla mai multe despre siropul de arțar la BrainPedia.cz

(Rumunština) (17)
arțar 1000x1000

Beneficiile siropului de artar organic BrainMax:

  • Calitate de grad A – sirop de artar de cea mai înaltă calitate.
  • O alternativă naturală la zahăr și îndulcitori.
  • Aromă și aromă complet inconfundabile.
  • Bogat în potasiu, calciu, zinc și mangan.
  • 100% ORGANIC, VEGAN.
  • Țara de origine: Canada.

Rețete populare de sirop de arțar

imagine-rețete-brainmax (79)

 

Nuggets de tofu cu dip de sirop de arțar

Ingrediente:

  • 1 pachet de tofu
  • 3 linguri de aminoacizi de cocos
  • 90 g pesmet
  • 2 lingurite de ceapa uscata
  • 1 lingurita de usturoi uscat
  • 1/2 lingurita de cimbru uscat
  • Ulei de masline
  • Pentru dip: 110 g muștar Dijon, 60 ml sirop de arțar , 2 linguri ulei de măsline

Metodă:

Tăiați tofu-ul în triunghiuri mici. Amesteca pesmetul, ceapa, usturoiul si cimbrul intr-o farfurie adanca. Turnați sosul de soia în a doua farfurie. Înmuiați tofu în sos de soia și acoperiți-l în pesmet. Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie mare. Prăjiți tofu până devine auriu pe toate părțile. Pregătiți dip-ul într-un castron mic amestecând toate ingredientele.

 
imagine-rețete-brainmax (80)

 

Cafea din nucă de cocos-arțar


Ingrediente:

  • 1 cană de cafea preferată
  • 2 linguri de sirop de artar
  • 2 linguri de lapte de cocos

Metodă:

Se amestecă siropul de arțar cu laptele de cocos și se toarnă peste cafea.

imagine-rețete-brainmax (81)


Varza de Bruxelles cu bacon


Ingrediente:

  • 450 g varza de Bruxelles
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de sirop de artar
  • 4 felii de bacon
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper

Metodă:

Preîncălziți cuptorul la 200°C și pregătiți o tavă cu hârtie de copt. Curățați varza de Bruxelles și tăiați-i pe lungime. Transferați varza într-un bol, turnați ulei de măsline, siropul de arțar și amestecați. Adăugați slănină tăiată cubulețe, sare, piper și amestecați din nou. Coaceți până când slănina devine crocantă și varza moale (aproximativ 40 de minute).

nuci de cocos organice@2x (1)

Sursa de minerale

nuci de cocos organice@2x (3)

O alternativă potrivită la zahăr

nuci de cocos organice@2x

Sursă de 24 de antioxidanți

Certificare BIO CZ-BIO-001

Siropul nostru de arțar are certificat BIO - Producție de agricultură ecologică în afara UE.

Ingrediente: sirop de artar 100% organic.

Origine: Canada

Distribuitor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Depozitare: rece și întuneric.

Greutate: 500 ml

Informații nutriționale la 100g
valoare energetică 1130 kJ / 270 kcal
Grasimi 0 g
- din care acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 67 g
- din care zaharuri 66 g
Fibră 0 g
Proteinele 0 g
Sare 0 g

Parametri suplimentari

Categorie: BrainMax Pure
Destinație: Fără gluten, BIO, Vegan, Fără zahăr adăugat
Dimensiunea pachetului: 500 ml
Formular: Lichid
Producător: BrainMax Pure
Tip: Sirop, Înlocuitor de zahăr

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: